Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 17-21 évesek! Jártok magántaná...

17-21 évesek! Jártok magántanárhoz nyelvből vagy nyelvtanfolyamra? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ha igen,melyik a kettőből?Milyen nyelvből?Mennyi ideje?Heti hány óra?Mióta?Milyen szinten vagytok az adott nyelvből?Mennyibe kerül?

Ja,és hàny nyelven tudtok valamilyen szinten (a magyaron kívül persze :) ) ?

2016. febr. 11. 08:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Még egyenlőre nem járok de szeretném az érettségiig letenni az angol nyelvizsgát, nagyon jól megy mindig is dicséretes ötös voltam belőle. Magánszorgalomból most svédet tanulok nem járok nyelvtanfolyamra abból sem, rendeltem magamnak könyveket és a netről tanulom elég jól megyen. Ja még az orosz nyelv tetszik talán abból is megpróbálkozom.16/f
2016. febr. 18. 13:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Nyelvtanfolyamra
2016. ápr. 23. 11:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Magántanárhoz jártam angolból, de még 12-14 évesen, hogy letehessem a nyelvvizsgám. Azóta nem, középiskolában németet tanultam és különtanár nélkül is leraktam a nyelvvizsgát.

Most 20 éves vagyok lassan tervezem a harmadik nyelvem (svéd vagy olasz) elkezdését, tanfolyamban gondolkozok.

2016. ápr. 26. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!