Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tizenévesek, válaszolnátok...

Tizenévesek, válaszolnátok néhány kérdésemre?

Figyelt kérdés

1. Van legjobb barátotok/barátnőtök? Mióta ismeritek egymást és milyen a kapcsolatotok?

2. Inkább fiú vagy lány barátaitok vannak?

3. Kevés, de hozzátok nagyon közelálló barátaitok vagy inkább sok haverotok van?

4. Volt már, hogy valaki csak kihasznált titeket, akit barátotoknak gondoltatok? Mit csináltatok ilyen helyzetben?

Kíváncsi vagyok a válaszaitokra. :)

2016. febr. 8. 17:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

1. Nincs, vagyis nem tudnék választani. Kevés barátom van, de ők közel állnak hozzám, nem szeretném rangsorolni őket :P

2. Érdekes módon csak lánybarátaim vannak.. Fiúkkal iss szoktam beszélgetni, de nincsenek fiú haverjaim :D

3. már az 1. kérdésnél leírtam :P

4. nem történt ilyen

2016. febr. 12. 20:27
 12/17 anonim ***** válasza:

lemaradt:

16F

2016. febr. 12. 20:27
 13/17 anonim ***** válasza:

1. Van. Általános 1.O. Óta. "Táv kapcsolat", de mindne lehetőséget megragadünk

2.Inkább fiú

3. Vegyes

4. Igen :( Mondtam neki, hogy soha többé és azóta nem is láttam

15/F

2016. febr. 15. 23:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia

Van legjobb barátnőm. Kb 11 éve ismerjük egymást de csak ugy 6 éve vagyunk legjobb barátnők. Szerintem jó a kapcsolatunk bár most kicsit másabb mint régen...

Főkeg lány barátaim vannak

Inkább kevesebb barátom van de azokkal nagyon nagyon jóban vagyok

Kihasználni bem hiszem hogy kihasználtak de igen volt már olyan hogy valakivel megromlott a kapcsolatom olyannyira hogy már bem is beszélünk sőt már nem is köszön nekem teljesen ok nélkül és én ezt csak tehetetlenül nézem.

2017. máj. 1. 09:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja és 15/L
2017. máj. 1. 09:20
 16/17 anonim válasza:

1.van.5-6 éve, nagyon jó, még sosem veszekedtünk, vannak dolgok amikben nem értünk egyet de a beszélgetések 99%-a úgy alakul hogy mind a ketten jól jöjjünk ki belőle

2.inkább lány, nem tudom miért 15/F

3.kevés de hozzám közel állnak

4.nem még soha

2017. dec. 17. 20:18
 17/17 anonim válasza:
Miért kérdezed ezeket?🙂
2020. aug. 25. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!