Mondanátok hatásos büntetéseket 12-14 éves korban lévő leányzóknak?
Figyelt kérdés
2016. febr. 8. 11:41
21/24 anonim válasza:
Én értelmes beszéddel tisztáznám a dolgot. Ha ez nem működik, nem hat rá, az alapvetően nem a gyerek hibája.
22/24 anonim válasza:
Hát még mindig nem derült ki, hogy mi miatt kell megbüntetni? Megvert valakit? Miért? Azért, mert megtehette vagy csak magát védte? Lopott? Az általában csak figyelemfelkeltés! Rossz jegyet kapott a suliban? Miért? Nem tanult? Vagy csak az a tárgy nem az erőssége? Mit csinált?
23/24 Tom Benko válasza:
@22: Egy teljesen elméleti jellegű kérdésnél nincs értelme a problémázásodnak. Inkább szedd szét a kérdéseidet, és mutasd meg, hogy adott helyzetben van-e értelme büntetni, valamint ha van, akkor hogyan, ha nincs, akkor miért nincs.
24/24 anonim válasza:
Ha romlottak a jegyei akkor esetleg telefonozott tabletezett és ezért nem tanult és ugye rossz jegyei lettek.
Nekem anyukám mindig azt csinálta h leült velem és addig rágta a számba míg meg nem tanultam. Ez nagyobb büntetés volt mint a tv, telefon stb. megvonás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!