Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Valami fizető állást egy...

Valami fizető állást egy kamasznak?

Figyelt kérdés
16 múltam, sosem kapok zsebpénzt, ezért gondoltam elkezdek dolgozni a pénzért, de nem tudom hol kezdjem. Gondolom diákmunka kéne nekem, de eddig csak a müiszre találtam rá ahol 17 évesnek kell lenni. Ha bárki tud akár személyes munkát ( lenyírni a füvet rakodni, fizikai munkát végezni) egy kispénzért az írjon. Budapest 11. kerület és környéke lenne az ideális hely
2010. márc. 29. 18:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
el kell, hogy szomorítsalak, de még rengeteg felnőtt sem talál munkát, nemhogy egy gyerek.
2010. márc. 29. 18:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Nézd végig, BP-n van egy csomó diákmelós cég, jelentkezz be abba, amelyik szimpatikus és majd hívnak, ha van munka. De inkább nyáron dolgozz, akkor még többet is kereshetsz.
2010. márc. 29. 19:14
 3/11 anonim ***** válasza:

Rébusz (Moszkva tér 2 de el sem lehet téveszteni) betöltött 16. évvel már vállalhatsz munkát.

Az meg hülyeség hogy nyáron többet lehet keresni. Még most jelentkezz mert nyáron már 15 éves kortól lehet melót szerezni. Inkább most kerűlj be valahova fixen.

Én is voltam rébuszos én a DM-be voltam és 2 évig volt állandó (2,5 évg voltam diák) helyem de november óta már nem vagyok rébuszos hanem átvett a DM (amelyik boltban dolgoztam diákként ott a terülketi vezető mondta hogy van egy üresedés egy másik boltjában én meg elvállaltam.

2010. márc. 29. 21:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom Pesten van fürge diák nevü cég,vagy valami hasonló.A lényeg,hogy diákmunkákkal foglalkoznak,ha oda bejelentkezel akkor majd szólnak amikor lesz munka!
2010. márc. 30. 16:50
 5/11 anonim válasza:
Wan Bp.-n állatmenhely?Ha van akk oda HAJRÁ!
2010. márc. 30. 20:38
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigieket, sokat segítettek!

Az utolsónak meg csak annyit hogy a roppant jó humorát duja fel az anyja seggébe mert oda való.. Sz_rházi nyomorék..

2010. márc. 30. 21:45
 7/11 anonim ***** válasza:

állatmenhelyen dolgozni humoros? nem vágom mire fel a sértődés

nem mondott hülyeséget

2010. ápr. 1. 01:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy kicsit félreértettem...
2010. ápr. 1. 15:52
 9/11 anonim válasza:
én vok aki ezt irta(állatm.)csak én szivsen kiproblnám :D olyan sok a cuk. kuty
2010. ápr. 1. 16:54
 10/11 anonim ***** válasza:

meg persze sokkal jobb érzés életet menteni.:))

(ha állatmenhelyen dolgozol...)

2010. ápr. 1. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!