Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért baj az sok embernek ha...

Miért baj az sok embernek ha egy kamasznak csúcskategóriàs mobilja van?

Figyelt kérdés
pl iphone galaxy s2
2011. aug. 15. 18:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, csak sokan felvágnak vele azok előtt akiknek a szülei nem engedhetik meg maguknak. Egyébként az sem jó, ha mindent megkap egy gyerek, amit csak akar, úgy, hogy ki sem kell érdemelnie, mert akkor nem fogja becsülni a pénzt.
2011. aug. 15. 18:13
 2/21 anonim ***** válasza:
57%
irigyek ;)
 3/21 anonim ***** válasza:
86%

Hát pont ezért, amiért írod.

" mekkora menő vagyok, CSÚÚÚÚCSkategóriás mobilom van "

Nem azért leszel menő, mert jó a mobilod.

4/21 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Egyébként nekem egy Nokia 7020-asom van.
2011. aug. 15. 18:15
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem baj, csak fölösleges dolognak tartom. De felőlem nyugodtan használhat ilyet is, míg nem vág fel mások előtt vele. Példának okáért engem is kiröhögött párszor egy nálam jóval gazdagabb o.társam, amiért egyszerű készülékkel rendelkezem.

13/L

2011. aug. 15. 18:20
 6/21 anonim ***** válasza:
87%

mert felesleges...

telefonálásra kell hogy jó legyen és kész.

manapság mindenki a gépen éli az életét, nem kell még telefon is..

sokan marhajó táborokbna meg kirándulások alatt egyszer sem teszik le a telefonjukat!!!

2011. aug. 15. 18:52
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl. Iphone 4em van de soha nem szoktam mutogatni az iskolában, mindig bent van a táskámban. Emiatt a legtöbb oszt.társam azt hiszi hogy nincs is telefonom. Az egyik csaj meg tavaly az orrom alá dörgölte hogy Iphonet 3gs-t kapott karácsonyra. :)

Szóval szerintem semmi baj nincs vele addig amíg nem dugod mások orra alá és nem játszol meg facebook-ozol órán. ^^

2011. aug. 15. 19:06
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
mert sokuk nem érdemli meg.
2011. aug. 15. 19:50
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nokia C6-osom van, és nem vágok fel vele. Akkor nevezem felvágásnak, ha iPhone-nal fotózkodik tükörben, pedig annak van előlapi kamerája:P
2011. aug. 15. 20:39
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj de:

Ne vágjon fel vele

Mellesleg max fényképezésre, zenére, SMS, telefonálás, multimédiára használja a telefont ami egy csúcskategóriás telefon kihasználásánál 5% vagy még annyi sem.

2011. aug. 15. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!