Miért baj az sok embernek ha egy kamasznak csúcskategóriàs mobilja van?
Figyelt kérdés
pl iphone galaxy s22011. aug. 15. 18:07
11/21 anonim válasza:
Nekem Samsung Champ-om van (rózsaszín) és engem pélául egyáltalán nem zavar, hogy nem valami rohadt drágát kaptam. Ez az első érintős telóm, és imádom. Hozzám illik. 13/L
12/21 anonim válasza:
Nem baj, csak felesleges. Egészségesebb nélküle, ezek tárgyak, státusszimbólumok. Egy gyerek értékét (pl. a barátai előtt) ne az határozza meg, milyen telefonja van.
Én 20 éves egyetemistaként vettem az első mobilomat, a saját pénzemből. Eszembe nem jutott volna a szüleimet pumpolni sem a telefon árával, sem a telefonszámlával.
13/21 anonim válasza:
A mobiltelefon lényege az, hogy felhívd szükség esetén azt, akit szeretnél, vezeték nélkül. Nem az, hogy azzal a csajjal kattogj rajta egész délután és este, akivel egész nap együtt voltál suliban. Ez a totál felesleges kategória. Márkás telefon pedig semmi más, mint pénzkidobás. Alapból annak tartom, felnőtteknek sincs szükségük minden extrára, ez csak ugyanolyan divat, mint minden más. Egy tinédzsernek, akinek rendszer van az életében és nem oda császkál, ahová csak akar, annak meg szinte teljesen felesleges már maga a mobiltelefon is. Egy évben kétszer, ha épp elmegy valahová, akkor jól jön, de napi szinten, csak pazarlás. L27
14/21 anonim válasza:
Mert pl öcsém már nem lát semmit csak x10-et, még ha tükörbe néz is, és ki nem szedi a fejét belőle. Minden tini elszál tőle, és nem tud mással foglalkozni, főleg suliben, ezt magamból kiindulva tom mert ha nekem akkoriban lett volna biztos nem az órára figyeltem volna, na jó nem mint ha így igen :D de a lényeget érted. vag ymert nem tudják megbecsülni egyesek...
16/21 A kérdező kommentje:
De jó ha mindig ott van egy telefon amin lehet mindent csinálni és még net is van benne
2011. aug. 16. 16:38
17/21 anonim válasza:
Nem baj,amíg nem fág föl vele és nem cikiz ki másokat. Bár szerintem is fölösleges. Bármikor ellophatják,és akkor ugrott 80e forint...Meg az emberek hajlamosak azt hinni,hogy ha menő mobiljuk van akkor máris értékesebbek lettek..
18/21 anonim válasza:
Meg egy iphone,sztem tök fölösleges,most azért,hogy kb egész nap játszon vele meg fotózzon meg netezzen...
19/21 A kérdező kommentje:
Galaxy s2-m van iphone nem jó
2011. aug. 16. 17:43
20/21 jokepĂź86 válasza:
vannak olyanok akik nem tudják hova tenni a pénzüket. És vannak szegények akik örülnek ha kifizetik a tankönyvet.
Nem kéne villogni vele és nem lenne baj.
nagyképűnek tűnhetsz és felvágónak.
A telefonod inkább akkor vedd elő ha hivnak. főleg a suliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!