A ti lányotoknak esetleg nektek mikor jösz meg először?
Figyelt kérdés
Szóval a lányom mindjárt 11 éves(2 hónap). Néha azt mondja hogy fáj a hasa.Veletek ez hogy volt?Tudja mi az a menzesz.Elmondtam neki.Tapasztalatok?2016. jan. 27. 21:54
21/36 anonim válasza:
Nekem nem sokkal a 13. szülinapom előtt. Szintén könnyen megjegyezhető, nagyon kerek dátum (2010-01-01). :-D
Amúgy ez a 12-13 szerintem az átlag.
22/36 anonim válasza:
14 voltam amikor először jött meg. Anyum is annyi volt. idén leszek 16.
23/36 anonim válasza:
Anyukámnak 13 évesen,azt hiszem. Nekem 14.
16L
24/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Szerintetek rakjak (tudni fogja ha teszek)a táskájába betétet?
2016. jan. 29. 20:12
25/36 anonim válasza:
11. szülinapom előtt 2 hónappal jött meg, anyukámnak pedig 13 évesen.
26/36 anonim válasza:
Nekem a 12. szülinapom után 1 héttel jött meg.
Gyerekem még nincs.
27/36 anonim válasza:
en 10 es fel eves voltam de nem tudtam rola hogy mi az es nagyon megijedtem ,sirtam es nem akartam elmondani senkinek de aztan pont akkor jott az uncsim hozzam es latta hogy sirok es aztan elmondtam neki hogy tiszta ver az egesz bugyim es hogy ne mondja senkinek .. :d de elmondta az anyjanak es aztan elmagyaraztak hogy mi az es majd apum is eloszor ,utanna anyum :)
29/36 anonim válasza:
Nekem 12 évesen nekem nem mondta el anyukám eléggé megijedtem szerintem jól tetted hogy elmondtad még eléggé rá ér igyon sok vizet nekem segített tanítsd meg berakni a betétet és legyen nála mindig (nekem nagyjából 2 héttel jött meg először hogy alhasi fájdalmam volt)
30/36 A kérdező kommentje:
Utolsó sokat segítettél.
2016. febr. 9. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!