Mennyire megértőek a kamaszok?
16 éves vagyok. Sajnos az életem nem olyan tündérmese,mint az átlag 16 éves tininek. Történt egy s más,ami nem történik az emberrel ilyen korban,ennek hatására más lett az életem. Olyan osztályba kerültem,ahol mindenkinél minden tökéletes. Család,gazdagság,stb. Nekem sajnos csonka családom van,és most is vannak sajnos problémák a családon belül. Nem élünk jól igazából,de jut ruhára,kajára,programokra is,szóval szegények sem vagyunk.Annak ellenére,hogy nem egyszerű az életem,mégis szeretnek a többiek,de azért szemmel látható,hogy én más vagyok(márcsak azért is,mert nincs 30ezres sportcipőm).
Sok minden van,amit még a legjobb barátnőmnek sem mondtam el. Nagyon sok dolog van,amire büszke vagyok,és szívesen megmutatnám sokmindenkinek,de sajnos ez együtt jár azzal,hogy megtudjanak olyan dolgokat az életemről,amire ők valószínűleg lenézően reagálnának. Én abszolút megértő lennék a sorstársaimmal kapcsolatban,de nem tudom,hogy a barátaim,akik Tündérországban élnek már több,mint 10 éve,hogy reagálnának arra,hogy nekem bizony van olyan dolog az életemben,ami elég "gáz"(mai szóval kifejezve)
Nektek mi a véleményetek erről?? :)
Köszi előre is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!