13- 15 éves fiúk! Minek örülnétek szülinapra?
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 08:48
11/30 anonim válasza:
Laptop(Jóminőségű nem olcsó szar)
12/30 A kérdező kommentje:
köszönöm, laptop kilőve, mert szerinte azon nem úgy futnak a játékok ahogy kéne( jó a másik gépe), a nagyon jó laptop meg aránytalanul drága. telefonja 3 éves és meg van vele elégedve, az x boxot meg a Wii-t emlegette de nem tudja melyik lenne jobb, mit használna inkább.... szerintetek?
2010. ápr. 1. 12:28
14/30 anonim válasza:
Nem tudom hogy a kérdés aktuális-e még de a Wii az olyan hogy egy két hétig mekkora nagy cucc mindenki csodálja, aztán bekerül a sufniba és senki nem foglalkozik többet vele. Szerintem Xbox.
17/30 anonim válasza:
xbox
ps3 at nehogy vegyél neki mert nem lehet kiütetni
18/30 A kérdező kommentje:
még aktuális..... mindig időben kezdünk nézelődni:-))
még mindig nem tudjuk. Wii-t néztük már konkréten Sport resort csomaggal vagy mivel 62 ezerért.
2010. ápr. 4. 16:55
19/30 anonim válasza:
inkább xboxot, az jobb...és jobban is megéri, mert könnyebb fltörni/töretni...a wii pedig abból a szempontból jobb, hogy megmozgat nem pedig csak punnyad az ember a képernyő előtt...de akkor ahoz már kell wii balance pad is mert úgy az igazi:D de egyetértek a géppuskás megoldással isXD
20/30 anonim válasza:
wii, mert azon vannak vicces játékok:D ha xboxot vennél neki akkor meg tuti egész nap kockulna, az meg hidd el nekem, nem jó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!