17 éves lány vagyok és nem bírom elviselni az osztályom. Szerintetek is bennem van a hiba?
nálunk én azért voltam kiközösítve mert tanultam
szerettem volna helyt állni, nem nagyon foglalkoztam
szerencsére voltak/vannak máshonnan barátaim akik nem egy strébert láttak bennem vagy azért mert nekik is fontos volt a tanulás, vagy azért mert engem akartak megismerni
önkénteskedtem is a gimi alatt, sok pluszt kaptam onnan is :)
ha úgy érzed semmiképp nem megy gondolkozz el az iskola/osztály váltáson
sztem tagozatos osztályból, mondjuk egy általánosba még most is át lehet menni
én is mindenképp segítő szakmát szerettem volna tanulni, védőnőnek tanulok, de gondolkodtam a gyógypedagógián, gyógytornán is ezekhez viszont elég magas a ponthatár
te mire gondoltál?
Az iskolában annyi érdekesebb dolgot lehet tanulni, mint a matek.
Például ezt, hogy mihez kezdj egy ilyen helyzetben, és hogy hogyan szedd össze magad. Vagy hogy mit tegyél, hogy ne érezd magad értéktelennek. Vagy hogy ne az legyen a legnagyobb problémád, hogy egy random valakinek nem tetszik a fejed ("az egyik fiú szánalmasnak nevezett").
Biztos, hogy nem mehetsz át másik osztályba?
Nálunk ha valaki nem írt elég feladatot a matlapokba, vagy nem volt elég jó a kötelező versenyeken, akkor át KELLETT menni a párhuzamos osztályba. Még félbe is osztották az osztályt, a különböző eredmények szerint.
KÉrdezd meg még egyszer szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!