Majdnem 16 éves lányotokat elengednétek a helyi discoba szilveszterezni? (falu lakunk)
Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 15:22
12/19 anonim válasza:
Meg vmi... En elmehettem 16 evesen,de nem is tartott itt a vilag mint most. Es te,kedves kerdezo,te is biztosan jartal mar szorakozni ilyen idosen neha,de ez a vilag... en feltenem. Mi is faluban elunk. Zsinorban a 12.lanyrol hallottam,hogy emlekezetkiesese lett az egesz ejszakarol es nem az alkohol miatt......
15/19 anonim válasza:
5-os vagyok. Nem ertem mi ezzel a problemad kedves ismeretlen ,hogy azt irtam,hogy egy 16 eves lany nem veszit semmit azzal,hogy az edesanyja nem engedi el. Bar szerintem felreertettel. Nem tudom miert vannak ilyen rossz indulu emberek,hogy egy ember ir egy valaszt amit gondol es le pontozzak. Na mindegy is egy ismeretlennel nem allok le vitazni.
16/19 anonim válasza:
Az olyan szavakat hogy "elengednétek" meg hasonlók miért nem tudják úgy blokkolni az oldalon mint a trágár kifejezéseket?
17/19 anonim válasza:
Mi falunkba kb. 1200 fő él, szóval ha Bözsi néni elfingja magát a falu másik végén, a szomszéd már panaszkodik a szaga miatt. Mivel itt mindenki ismer mindenkit szinte. Így elengedném. 16 évesen azért az ember már tud magára vigyázni.
18/19 anonim válasza:
Nem.
16 éves lányom van, velünk szilveszterezik.
19/19 anonim válasza:
Nem értem az olyan embereket mint az utolsó. Megfosztja a lányát a fiatalkorától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!