Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek a lányotoknak...

Ti megengednétek a lányotoknak, hogy a születésnapján ne menjen iskolába?

Figyelt kérdés
Egyszeri alkalom, jó tanuló, becsületes lány.
2015. nov. 26. 10:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
34%
A munkahelyen is ki lehet hagyni egy napot.
2015. nov. 26. 13:08
 12/24 anonim ***** válasza:
60%
sokkal nagyobb élmény a gyereknek szerintem ha vihet a többieknek sós süteményt osztogatni és őt ünnepelnék bent, minthogy azzal kösse össze hogy az oszttársáival nem tud ünnepelni. ez is a társadalmi beileszkedés kialakulását segítené, ahogy a bölcsiben és oviban is van...
2015. nov. 26. 13:20
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nincs értelme. egész nap üljön otthon egyedül ( mi dolgozunk, barátai iskolában)? inkább akkor venném ki, ha valamiért én is otthon vagyok és csinálnánk egy közös napot vagy ha van valami esemény, érdekes program
2015. nov. 26. 13:51
 14/24 anonim ***** válasza:
91%
Megengedném. 1 nap hiányzástól nem fog hirtelen minden tantárgyból megbukni.. én mindig otthonmaradtam a szülinapomon.
2015. nov. 26. 15:33
 15/24 anonim ***** válasza:
Én be szoktam menni, de megértem azt aki nem.
2015. nov. 26. 18:04
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig megengedik. Ilyenkor altalaban elore tanulok,hogy ne kelljen sokat potolnom. Egy nap amugy sem a vilag vege. Ha esetleg megsem ertek valamit,amit az adott napon vettunk,megkerem egy osztalytarsamat,hogy segitsen.
2015. nov. 26. 19:59
 17/24 anonim ***** válasza:
80%
Pfff....de jó, hogy nekem normális szüleim vannak :)
2015. nov. 26. 20:26
 18/24 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más a normális.
2015. nov. 27. 11:07
 19/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Igen eltérőek voltak.

Pénteki napról volt szó, megengedtem neki. Nem itthon ült, volt programja!

Egyik válaszoló kérdésére válaszolva, nem szoktam a születésnapomon dolgozni! Sőt, a páromén sem, valamit fordítva sem.

Mikor vannak az éves szabadságolások, előre beszoktuk írni aznapra magunkat, és azt együtt töltjük, évek óta.

Tulajdonképpen nem a lányom kérte, hogy ne kelljen iskolába mennie, hanem a barátja kérdezte tőlem, hogy lehet-e róla szó, hogy aznap együtt legyenek, mert elvinni valahova, kapott szabadnapot!

2015. nov. 28. 08:31
 20/24 anonim ***** válasza:
3%
Hát, nem katasztrófa, szóval ha ez lenne minden vágya, akkor megengedném, de nem tudom felfogni, hogy miért kéne... A szülinap ugyanolyan nap mint az összes többi.. Nem is hallottam még ilyenről, hogy valaki aznap ne menjen suliba vagy melóba... o.O
2015. dec. 6. 01:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!