Szülők, ti hány évesen veszítettétek el a szüzességeteket? Örülnétek neki, ha a gyereketek is akkor kezdene szexuális életet élni? Vagy szerintetek mi a megfelelő kor erre, ha a lányatok/fiatok komoly kapcsolatban élne?
17 voltam, akkor már 1 éve jártunk a párommal (de gyakorlatilag születésem óta ismerem), aki azóta már a férjem.
Osztom az első válaszoló véleményét, érettség függő a dolog. Ha már egy ideje tart a kapcsolat, én is megengedném, hogy a fiú nálunk aludjon (2 lányunk van).
26/N
24. szülinapomon, kb. (+/- 1 hét).
Nem örülnék, én későinek találom (pedig soha senki nem szekált miatta), szerintem akkor kezdje el, ha van egy komoly kapcsolata, akivel szeretik egymást, és nem csak lyuknak tekinti(k) a másikat.
15 voltam, másfél éves kapcsolatban.
Lányaim biztosan nem "érnek utól", mert egyik 15, másik 18 múlt és ők még nem voltak úgy fiúval.
tegnap 19:05
Lehet rosszul fogalmaztam, 15 évesen jöttünk össze, kb félév után feküdtünk le, és összesen voltunk együtt 3 évet, 18 éves koromig.
17 voltam, 3 hete jártunk. A szex az alapja mindennek...a kezdeti rózsaszín köd azt diktálja , hogy nagyon szeretem hiába rossz a szex évek után meg már átmegy valami másba amit aztán nem akar tudatosítani az ember, mert hogy már mennyi mindent átéltünk...nem érdemes húzni.
Én 8 évig szenvedtem abban a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!