Ma milyen ruha volt rajtad?
17/L
feszülős farmer olyan koptatott féle:)
egy nyakba akaszthatós fekete toppocska csillógós óriás ezüstlepke mintával
magas sarkú-talú extrém csizmácska és egy hálós fekete hosszu uju felső ami kb cicim alá ér.
a fehér nemü azt hiszem alap mindenkienk:D
Ma egy hosszú zöld-fehér felső, és egy barna nadrág, plusz fekete zokni, meg a papucsom xD
Mivel ma vasárnap van, nem mentem sehova, szal szüleimen kívül senki nem látott.
Amúgy normálisan öltözködöm. Általában farmernaci+felső+(pulóver)+tornacipő :D
13/L
21:36-os vagyok.
Eddig csak az első oldalt olvastam el, mostmár az összeset. :D
Olyan vagy mint az unokatesóm [detto 13/L], ő is állandóan köccézik xD olyan kiborító :D
ha a puma cipőt nem mondtad volna, azt hinném, ő vagy :P
Fekete feszülős Jessica sportnadrág,egy pink tapadós felső,egy rövidebb kapucnis szürke felső egy fekete szél dzseki és egy fehér-piros Puma cipő.
27 éves 13 hós kislány anyukája
A kislányom pedig egy narancs-pink színű szabadidő együttesben volt rózsaszín kabátkával:o)
Egyszerű világos kék póló,melltartó,farmer nadrág,tornacipő,zokni.
17/L
19/L
Szürke kosztüm, bordó garbó
-lila belebújós pulcsi, alatta bordó Benton póló
-fekete öv
-rózsaszín-szürke kappa zokni
-fekete nadrág
-fekete adidas száras cipő
-meg egy fekete mellény azt puszii ..
15/L.
kicsit elmaradtam..:S nem baj ha bepótolom? :)
szombaton: fehér csőnadrág, egy kockás ingszerűség, ami a fenekem alá ér, olyan lilás-szürkés-rózsaszínes színű, így furán hangzik, de nagyon szép :) hozzá egy fekete magassarkú szandál és egy fekete bőrkabát
vasárnap: majdnem csőfarmer egy kék otthonizós felsővel :) nagyon rosszul voltam, nem mentem sehová
ma (azaz hétfőn): szürke csőnaci, kockás cipő, fehér felső, barna pulcsi, barna bőrkabát, kék sál (nincs hangom vasárnap óta...:))
Fekete csőgatya
Élénk kék póló sárga lepkével :)
Farmer mellény
Fekete sportcipő
+az a lap dolgok (zokni...)
Ilyesmit szoktam általában felvenni
13/L
Én is leírom ám :)
Szüke bugyi,
barna titokzokni,
sötétszürke rózsaszín-kék felíratos rövidujjú,
nagyon világos koptatott csőnaci,
BK fekete-fehér-lila apró szörnyes tornacsuka,
Nike barna leveles mintás pulcsi,
Forma-1 fehér McLaren Mercedeses Hamiltonos-autogrammos baseballsapka, imádom, és tényleg Hamilton írta alá, nem varrva van rá *-*,
és piros McKinley eső-széldzseki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!