Kapjak szívbajt, ha a gyerekem ilyen időben simán kimegyk az udvarra papucsban, zokni nélkül?
Figyelt kérdés
18 évesen.... Vagy ezt csak én reagálom túl?2015. okt. 31. 11:09
1/15 anonim válasza:
Igen, te reagálod túl....majdnem 20 fok van és süt a nap....gondolom nem fél napokat ácsorog kint egy szál papucsban.....amúgy meg...18 éves....FELNŐTT, ha meztelenül akar kint lenni, akkor ugy megy ki...az ő dolga
2/15 anonim válasza:
Te vagy 18, vagy a gyerek? Nem mindegy....
3/15 anonim válasza:
Az mar eleve baj, ha te csak 18 vagy, és van egy önallóan járni tudó gyereked....
4/15 anonim válasza:
Kapj. De ettől még nyugodtan kimehet akár mezítláb is, nem lesz semmi baja.
5/15 A kérdező kommentje:
Atyaég. Nem én vagyok 18...
2015. okt. 31. 11:17
6/15 anonim válasza:
Hát akkor a felnőtt fiadat miért akarod igazgatni ilyen apró kis dologban.....Hihetetlenek az Ilyen szülők
7/15 anonim válasza:
:D Atya ég! Majd beteg lesz és tanul belőle ennyi. Mi a frászért izgatod ezen magad? 18 éves nem 1 :-D Én is anya vagyok, de remélem, 18 év alatt el fogom tudni fogadni, hogy felnőtt a gyerekem. Ez lenne az egészséges.
8/15 anonim válasza:
1. Ettöl az égvilágon semmi baja sem lesz.
2. Nem ártana, ha észrevennéd, hogy egy 18 éves már nem gyerek.
9/15 anonim válasza:
HA ennyire zavar, miért hagytad neki korábban? nyilván nem 18 évesen kezdte...
10/15 anonim válasza:
Szívbajt? Ettől? :-O
Ó édes Istenem!
El nem tudom képzelni, mi játszódhat le ilyenkor a szülő fejében. Ránézel a hatalmas pasasra és úgy érzed még mindig 3 éves? Vagy hogy?
Pszichológusra gondoltál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!