1/8 anonim válasza:
hmm? miért is kéne zokniban aludnia bárkinek is?
2/8 anonim válasza:
Úgy érted, a gyerek mezítláb akar aludni, de szerinted zokniban kellene? Ha ez a kérdés, akkor a válasz: nem.
Ha nem fázik (és ha ilyenkor tényleg nem folyik az orra, vagy ilyesmi), akkor aludjon zokni nélkül. Attól, hogy Te fázol úgy, attól ő meg nem biztos. Végülis két külön ember vagytok.
3/8 anonim válasza:
ja, ez pont az amit én csinálok a kabáttal ilyen időben.
én ülök a kertben, gyerek rohangászik. elkezdek fázni, ezért szólok a gyereknek, hogy most már vegyen fel kabátot! :D érted, ugye?
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes erőltetni.
6/8 anonim válasza:
Ha tényleg gyerekről van szó, akkor azt tudom ajánlani, hogy magyarázd el neki, miért jó ha zokniban alszik és majd eldönti, hogy akarja-e vagy tud-e egyáltalán zokniban aludni (sokan nem is tudnak). Ha elég meleg van a lakásban akkor nem is kell, viszont ha hideg van és nem fűtötök, akkor pártolnám.
7/8 Vanilliakittyke válasza:
Szerintem nem! Én nem tudok elaludni zokniba. Képtelen vagyok rá. Zavar. Es 1 ilyen dolgot szerintem nem kell erőltetni. Baj nem lesz belole.
8/8 Fingkirály válasza:
Csakis akkor, ha legalább háromnapos, varacskos sós-ecetes csípős szagú már a zokni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!