Mit tegyek? 2-szeres kérdés
Mit tegyek, ha év elején úgy mutatkoztam be mint egy hülye, mindenbe beleszóltam,mindenbe beleütöttem az orrom? De most teljesen megváltoztam. Sokkal higgadtabb lettem, és komolyabb is, bár azért néha vannak elképesztő dobásaim?
Ezzel az a gond, hogy a társaság megszokta hogy ilyen agyament vagyok, és ha bár most szeretném hogy normálisan viselkedjenek velem, már mindenki előítéletes.
2: úgy hiszem hogy a barátnőim (4-en vagy"unk") teljesen kiközösítenek. például akartak moziba menni, de nekem "véletlenül" nem szóltak... máskor pedig tök rendesek velem, együtt viccelődünk, néha még nagy titkokat is megosztanak velem. Szerintem jó hallgató vagyok, annak ellenére hogy rendkívül sokat beszélek...
nem tudom mit higgyek. mert nem nagyon vannak más emberek, akikkel (néha) ennyire önmagamat adhatom, és akik (néha) ennyire megértenek :S
Köszi, és bocs hogy hosszu lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!