Mit tegyek ha nagyon buta vagyok matekbol?
Figyelt kérdés
Ha azt nézzük nem csak matekbol hanem mindenből hülye vagyok. Jegyeim 4-5 de lehet csak azért mert bemagolom őket. Matekbol viszont ugye nem lehet magolni igy valoszinű ezért van 1esem. Jarok magántanárhoz, figyellek orán viszont látszik ,hogy nagyon hülye vagyok. Ezt a családomtol meg is kapom. Tegnap rendesen leszidtak a szuleim hogy megis miert vagyok ilyen buta es h el vannak keseredve es nem lesz belolem semmi. Mit tegyek?2015. okt. 18. 16:26
1/8 anonim válasza:
Nem te vagy buta, hanem a környezeted. Korlátoltak. Tanítsd őket. Vekerdy egy órás előadást tartott arról, mi az intelligencia és a suli ezek közül mit mér (youtube on megtalálod) és hidd el, nagyon messze vagy te attól, hogy ne legyen belőled semmi! A matek egy tantárgy. Az élet ennél összetettebb. Valahogy túlesel a gimin és rájössz, hogy az egésznek semmi értelme nem volt. Addig is próbáld ne túl komolyan venni az egészet! N32
2/8 Vilcsianyuja válasza:
A matekot is "be lehet magolni". Fogod a feladatgyűjteményt, az első típusfeladatot megoldod, aztán leellenőrzöd a megoldást, már ha olyan a feladatgyűjteményetek, hogy van hozzá megoldókönyv is.
Ezek után, miután már tudod, mit hol rontottál el, nekiállsz a következő hasonló típusfeladatnak, és akkor már tudod, mire kell figyelni. Aztán a harmadikat is megcsinálod. És így tovább. Ez a hülyék módszere, szorgalom kell hozzá (azt hiszed, ezt már tudod, és lusta vagy megcsinálni a negyediket, de meg kell, hogy tényleg rögzüljön benned, pont úgy, ahogy egy verset is tanulsz) Én is így csináltam, és 5-re érettségiztem úgy, hogy tizedikben még 3-as voltam.
3/8 anonim válasza:
Még ha úgy is érzed, hogy "hülye" vagy, biztosan van, amiben tehetséges vagy. Ezt kell megtalálni. Sajnálom, hogy a környezeted ebben nem támogat.
4/8 anonim válasza:
Hát ez van, ne bukjál meg, gyakorolj sokat és írd meg az érettségit minél jobbra. Aztán felejt el az alapműveleteken kívül az egészet, mert te tényleg nem fogod használni.
5/8 anonim válasza:
Ha képes vagy bemagolni az már elég ahoz is, hogy diplomás legyél...
7/8 anonim válasza:
Keress egy magántanárt! Szánj rá heti kétszer két órát a különórákra!
8/8 Vilcsianyuja válasza:
Utolsó, írja a kérdező, hogy jár magántanárhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!