A szülő mit tehet, ha a tetkok kéretlenül, engedély nélkül szaporodnak a gyermekén?
Ha a gyerek 18 év alatti, és nem adtam engedélyt, akkor feljelenteném a szalont. Ahol 18 èv alatt bárkit tetoválnak, ott biztos más hiányosság is van.
Ha elmúlt 18, akkor semmit nem szólnék. Az ő bőre, az ő dolga. Ha később megbánja, az ő baja.
A hosszúujjú-hosszúnadrág dolgot viszont nem értem. Nem szeretem, ha valaki non-stop az arcomba tolja a tetoválásait, de a takargatás is h.ü.lyeség. (kivéve, ha nagyon igénytelen munka)
18 év felett semmit. Alatta elméletileg szülői engedély kell(ene) hozzá.
De miért kellene hosszú ujjúban lennie nyáron?
Ez amúgy meg szerintem nem függ a neveléstől. Az én anyám sem arra nevelt, hogy legyen tetoválásom és mégis van.
Ha neki tetszik akkor sok mindent nem tudsz csinálni. Lehetne persze szankciókat bevezetni, de sok értelmét nem látom. Az is lehet hogy az is benne van hogy azért id csinálja hogy téged bosszantson kcisit, nem?
Hány éves?
5-ös vagyok.
Én elég sokat tartózkodtam szalonban és soha senkitől nem kértek személyit... Elméletileg 17 évesnek nem lehetne, de hát van... Leszedni nem tudod.
Szerintem annyit tehetsz, hogy leülsz vele és NYUGODTAN próbáljátok megbeszélni, hogy álljon le, legalább pár évre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!