Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, főleg lányok! Ki a...

Kamaszok, főleg lányok! Ki a példaképetek?

Figyelt kérdés
Arral is kíváncsi lennék, hogy miért!

2015. okt. 4. 13:23
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
100%
Freddie Mercury.Énis szeretném úgy élvezni az életet!! És mindig a földön akarok járni,pont úgy mint ő!!
2015. okt. 5. 06:57
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Shakira a példaképem. Nagyra értékelem, hogy ilyen sikeres énekes, emellett adakozik a szegény gyerekek részére (alapítványa is van), nincsenek körülötte botrányok, szuper, ahogy hastáncol, pozitív a kisugárzása. Egyszerűen imádom! 13/L
2015. okt. 5. 14:59
 13/24 anonim ***** válasza:
Nekem sincs példaképem. Engem nem motivál, sőt, visszahúz az, hogy ha úgy nézek valakire, hogy mit ért el (tudom, ez bizonyos szempontból nem a legjobb dolog), illetve, ha úgy nyilatkoznak, hogy "mert neki is sikerült/nézd ő mit csinál/honnan jött"stb. Én valahogy ebből nem tudok erőt meríteni a saját céljaimhoz.
2015. okt. 5. 15:59
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Több van. Mindegyik más miatt.

Rihannát szeretem nagyon,mert szuper karrierje van,és borzasztóan szeretem a zenéit. Kicsi korom óta követem,hiszen anyukám is rajong a számaiért.

Eminemet tisztelem nagyon,hogy a semmiből jött,és mindent magának köszönhet,és bárki bármit mond,én ugyanígy vagyok Justin Bieberrel is. Persze igen,Usher felfedezte őt,mondhatnátok,hogy a hátán kapaszkodott fel,de ez nem igaz,hiszen Usher is azért talált rá,mert elég valószínű,hogy valamit Justin nagyon jól csinál.

Madonnát is imádom,szintén az énekesi karrierje miatt,és végül megemlíteném Jen Seltert,hiszen baromi jó segge van,valljuk be,és én is olyat szeretnék,cssk nincs elég kitartásom hozzá..:(

Magyarok közül Majkát bírom nagyon,mert ő is a legaljából tört fel a csúcsra,és Liptai Klaudiát,mert egy baromi erős nő,és tisztelem ezért.

Persze még idesorolom a szüleimet is,hiszen nekik köszönhetek szinte mindent,amim van.

16L

2015. okt. 5. 18:20
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jöhetnek még! Persze meg a zöld mindenkinek :)
2015. okt. 5. 18:59
 16/24 anonim válasza:

Az edzőm és az édesanyám. :)

Mindkettő erős jellem. Motiválnak, hosszú utat tettek meg, ahol most vannak és bíznak bennem. Belőlük nyerem a hitem és az inspirációm.

19L

2015. okt. 6. 00:22
 17/24 anonim válasza:
A ByTheWay mind 3 énekese:)
2015. okt. 11. 01:55
 18/24 anonim ***** válasza:
Clive Barker, Robert Jordan, George R.R. Martin, Terry Pratchett, Tolkien, Arthur C. Clarke - kedvenc íróim kiskorom óta, és mivel az írás az egyik hobbim, nagy hatással voltak rám a műveik. Remélem egyszer nekem is sikerül létrehoznom egy legalább fele olyan csodálatos világot és történetet mint amilyen az övék.
2015. okt. 14. 19:16
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Nekem Krasznai Tünde, mert o megmutatta hogy a spermanak hangszal tisztito hatasa van. Miutan jol szajonb@$ztak es a szajaba vertek gyonyoru hangja lett.
2015. okt. 14. 19:56
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek :)
2015. okt. 17. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!