Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ti hova mennétek...

Kamaszok! Ti hova mennétek szívesebben?

Figyelt kérdés

Leszögezném ,hogy nem egy hatalmas problémáról van szó , így a de nehéz sorsod van kommentektől kíméljetek. A hétvégéről van szó és két program közül "választhatok" (hülyén hangzik). A lényeg ,hogy mind a kettőre szívesen mennék , de csak az egyikre tudnék és kíváncsi vagyok más hogyan döntene.

Az egyik lehetőség egy házibuli a legjobb barátnőmmel az egyik osztálytársánál pár emberrel , nem igazán ismerem a társaságot , de kíváncsi vagyok.

A másik pedig hogy hétvégén lesznek bornapok oda a szüleimmel mennénk ismerőseinkhez akiket nagyon kedvelek és mindig nagyon jók szoktak lenni , de tavaly apum többet ivott a kelleténél és ilyenkor nem szeretem látni.

Ti hogyan döntenétek? Benne van az is ,hogy a legjobb barátnőmmel mostanában elég ritkán tudtunk találkozni és szívesen lennék vele , de kissé bizonytalan vagyok. Illetve a másik lehetőséggel is ,mert nem szeretek kimaradni dolgokból.

2015. szept. 28. 19:19
 1/8 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem ,hogy 15 éves vagyok , ha ez számít.
2015. szept. 28. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a magam nevében beszélek, de a helyedben niztos hogy a barátaimmal mennék házibuliba. Most nem azért, mert hogy utálnám a szüleimet vagy iylesmi, de sokat látom őket, és mint mondtad mostanában alig találkozol a lehjobb barátnőddel. Ráadásul megismerhetnél egy csomó új embert. Szerintem ez tök jó.

persze te döntésed

2015. szept. 28. 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha 15 éves lennék, akkor a házibulit választanám. :P
2015. szept. 28. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
a szüleid elengednek házibuliba 15 évesen? Egyébként én is oda mennék, persze a társaságon is sok múlik.
2015. szept. 28. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Én a szüleimmel mennék, esetleg elhívnám a legjobb barátnőmet is. De csak mert nem szeretem a bulikat.

20L

2015. szept. 28. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Móri bornapok? :D
2015. szept. 28. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Bulizni mennék szívesebben.

18l

2015. szept. 28. 22:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Jó kis móri bornapok:DD igen
2015. szept. 29. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!