Ezt hogy lehet elmondani?
:D :D :D :D
Ne haragudj, gondolom nem erre van most szükséged de instant röhögőgörcsöt kaptam erre a kérdésre. :D
Nem vette még észre, hogy nincs meg a fogad elöl? Fogorvos látott már? Ja, és nem vérzel nagyon? Két fog mínusz, az azért elég kemény. :D
Ennyire senkinek nem gyengék a fogai.. :O Én teljes erőből a betont fejeltem meg, szájjal előre, és csak egy apró darabka tört le a fogamból, nem is látszik.
Ha igaz amit leírtál, akkor miért nem tudod hogy mondd el?? Ahogy itt is írtad...
Szerintem fogak nélkül pöszén fogod elmondani :D
Bocsi a poénkodásért, de egyszerűen nem tudom elképzelni a szituációt, azért két fogat nem lehet véletlenül kifejelni. Bár ez a "mikor lehajolt rossz helyre mentem" érdekes megfogalmazás, vannak ötleteim, mit jelenthet, csak szerintem akkor a fejelés sem véletlen volt :D
Nekem is nagyon furcsa, többször el kellett olvasnom a szöveget, mire nem képzeltem bele semmilyen szexuális dolgot a történetbe.
Amúgy csak simán mondd el, így, ahogy történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!