Gyakori az lányok közt 13-15 éves korban, hogy puszilkodnak, csókos képeket küldözgetnek egymásnak és cicámnak hívják egymást? Ez a barátnőzés?
Szerintem irtó gáz és lezbis...Amúgy bizonyára divat, de én ismerek pár elég gyanús példányt...:/
15/L
Feltűnési viszketegség. Undorítónak tartom és szánalmasnak, pedig nem vagyok egy prűd vén tyúk, 24 éves. Én is voltam kamasz, de ilyenek akkor még nem is léteztek (?) Aztán csodálkoznak és hisztiznek, ha felkerül a fotójuk a Napiszarra vagy hasonló oldalra.
24/L
értem, szóval nem leszbi, csak annak látszik.
finoman fogalmazva akkor mondhatjuk, hogy nem gusztusos?
Szerintem nem túl guszta :S Ok, ha kb. egy hónapja nem láttam a legjobb barátnőmet akkor arcra két puszi szerintem még elmegy. Rólam csak fiúval van arcrapuszis kép. Mondjuk abból is hatalmas botrányt kavartak :P
13/L
"egymás seggének nyelvvel történő tisztogatása"
Besz*rok... mintha csak én írtam volna.:D
De komolyan... pont így, ebben a formában szoktam használni a kifejezést.xD
Amúgy az én ismerettségi körömben is nagy divat ez, tavaly még inkább az volt. Osztom a véleményeteket, szerintem sem valami gusztusos. Igaz, nekem alig van lány haverom, de velük sem szoktam ilyesmit csinálni. Oké, van köztük egy, akinek kb. félévente egyszer az agyára megy valami, ilyenkor előfordul, hogy megölel, de azt sem viszonzom.:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!