Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem sikerult meg beilleszkedne...

Nem sikerult meg beilleszkednem? 9. osztaly

Figyelt kérdés

Elnezest az ekezethianyert.

Nos, elkezdtem gimibe jarni. De egyszeruen nem megy a baratkozas. Minden lannyal beszeltem mar, de igazabol 1-2 szimpatikus max, tobbi szamomra eleg semmilyen. Akik igazan jofejnek tunnek, azok a fiuk, egy-ket arrogans bunko ott is van, de a fiuk lenyegeben jo csapat. De azert nem tudom, ket hete osszevissza csapongok, erre kezdjek el fiukkal baratkozni? Foleg, hogy a fiuk es negy lany elkezdtek mar nyaron beszelgetni chatbe, es neha irtam, neha mas is, de ok emiatt a chat miatt tarsasagga forrtak, es senki fele nem nyiltak szinte. Ok a hangadok, ugymond. En meg tokre osszetortem, altalanosban minden fiu a spanom volt, lanyokkal is kijottem, volt 1-2 igazi baratom, itt meg semmi. Ja, es ket lany osztalytarsam jott velem altalanosbol, ok is a meno csapat tagjai. Volt valaki hasonlo helyzetben, hogy szerzett baratokat?:(

2015. szept. 13. 09:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem kilencedikben hatalmas mákom volt, mert még nyolcadik év végén teljesen véletlenül megismerkedtünk az egyik osztálytársammal, aki azóta a legjobb barátnőm evör és szép lassan összeszerveződött egy 5-6 fős csapat is. Hülyeség az, hogy a jó közösségben nincs klikkesedés, mert nem lehet és nem is kell mindenkivel ugyanolyan jól kijönni.

Mindennek ellenére közösségi szempontból a kilencediket tragédiaként éltem meg kvázi. Aztán nyáron szépen lenyugodtam, változtattam a felfogásomon és most tizedikesen már imádom. Nem kell kétségbeesni, csak két hete van suli!

2015. szept. 15. 23:02
 12/12 anonim ***** válasza:
gimi végére meg a legnagyobb ellenségekből lesznek a legjobb barátok :))) rengeteget változik az ember személyisége még
2015. szept. 16. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!