Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem sikerult meg beilleszkedne...

Nem sikerult meg beilleszkednem? 9. osztaly

Figyelt kérdés

Elnezest az ekezethianyert.

Nos, elkezdtem gimibe jarni. De egyszeruen nem megy a baratkozas. Minden lannyal beszeltem mar, de igazabol 1-2 szimpatikus max, tobbi szamomra eleg semmilyen. Akik igazan jofejnek tunnek, azok a fiuk, egy-ket arrogans bunko ott is van, de a fiuk lenyegeben jo csapat. De azert nem tudom, ket hete osszevissza csapongok, erre kezdjek el fiukkal baratkozni? Foleg, hogy a fiuk es negy lany elkezdtek mar nyaron beszelgetni chatbe, es neha irtam, neha mas is, de ok emiatt a chat miatt tarsasagga forrtak, es senki fele nem nyiltak szinte. Ok a hangadok, ugymond. En meg tokre osszetortem, altalanosban minden fiu a spanom volt, lanyokkal is kijottem, volt 1-2 igazi baratom, itt meg semmi. Ja, es ket lany osztalytarsam jott velem altalanosbol, ok is a meno csapat tagjai. Volt valaki hasonlo helyzetben, hogy szerzett baratokat?:(

2015. szept. 13. 09:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Még csak 2 hete jársz iskolába, ha az elsö végére senkivel sem barátkoztál akkor baj van.

Èn mind az általánosban mind a gimiben kedvelt voltam. De ennek egy oka volt, mert én mind a nagyszájuakkal mind a nem kedvelt emberekkel barátkoztam.

Èn hagytam, hogy velem barátkozzanak. Vagy is mikor valaki oda jött hozzám, akkor beszélgettem vele, akkor is ha az csak egy kisegérnek számított, de én akkor sem gondoltam, hogy több lennék nála. A menökközé meg mindig betudtam illeszkedni, mert nagy szám volt. De öket sem kerestem, hogy mindenképpen velük kellene barátkoznom, de ök mindig megtaláltak.

2015. szept. 13. 10:11
 2/12 anonim ***** válasza:
még csak két hét telt el b*szod, mi az 1. oszálykirándulásig (májusban) szinte alig szóltunk egymáshoz.
2015. szept. 13. 11:30
 3/12 A kérdező kommentje:
Utolso, azert nem kene igy irni, nyilvan az a ti osztalyotok, de itt meg mar szinte bff egy csomo ember.:D Koszonom amugy a valaszokat, majd meglatjuk mi lesz, adok idot a dolognak.:)
2015. szept. 13. 13:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

ez még alakulni fog. én már végeztem tavaly a gimivel. akik kilencedikben úgy jöttek,hogy nyáron milyen nagy spanok lettek,azok se voltak már jóban később. ezt úgy értem,hogy akinek hasonló az érdeklődési köre osztályon belül,az úgyis megtalálja majd a másikat. én volt akivel csak a 4. év végén lettem jóba,előtte kb sose beszéltünk aztán kiderült,hogy csomó közös van bennünk. olyan is volt aki úgy jött,hogy általánosban legjobb barátnők voltak, gimiben is szobatársak voltak meg első évben csak egymással voltak mindig.aztán elkezdtek nyitni a többiek felé és távolodni a másiktól.

hidd el nekem,hogy a mostani baráti társaságok még nem véglegesek. ha az előző suliban be tudtál illeszkedni,akkor itt is menni fog!

aki meg nem foglalkozik veled mert nem cseteltek a nyáron az meg olyan is,jobb nélküle

2015. szept. 13. 13:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, mi sem szoktunk még össze. 28 fiú, 3 lány az arány. Az egyik csajba minden srac szerelmes, az egyik srac folyton les, de szólni nem mer, a masik csaj folyton iszik,alkesz,cigizik, nem érdekli semmi. A fiuk pff... Van 4-5 srac aki álomvilágban el es senkihez nem szól, van vagy 3 csapat az osztályban azok ossze vannak ragadva, de máshoz nem szólnak csak egymáshoz, az egyik srac mind a harmunkba szerelmes. En meg a nrveket eem tudom meg mindig, de lesz 1-2-én nekunk ilyen ismerkedős tábor majd talan ott lesz esélyem beszelni mindenkivel. ja, es. amasol csaj raktam kívül csak a telóját nyomja, hiaba beszelek hozza nem érdekli, csak a telót nyomkodja es kesz, szal az is olyan hogy semmilyen. A masik csajhoz nagyon nem fullik a fogam. Mindennap 8-9 pram van, az egesz órarendem egy nagy szo pás. Plusz kette bontottak minket ugy hogy két csapatba es a 2. Csapatba egyedul vagyok lány, mindenki tökre el van én meg csak lesek...
2015. szept. 13. 15:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Ne félj, nagyon sokat fog még változni az osztály. Nálunk is voltak 'nagy' barátságok, aztán véget is értek és teljesen átalakult az osztályközösség. Lehet, hogy azokkal fogsz a legjobban kijönni, akikkel eddig nem igazán beszéltél. Te megtetted, ami tőled tellett, továbbra is beszélgess mindenkivel, aztán biztosan megtalálod azt, aki a legszimpatikusabb. :)
2015. szept. 13. 18:43
 7/12 anonim ***** válasza:
persze persze bff 2 hét tán lehet 1 hónap múlva már nem is szólnak egymáshoz:D
2015. szept. 13. 19:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok, koszonom.:) Folytatom a beszelgetek mindenkivel dolgot, jovoheten meg mar jon az a lany, aki tok szimpatikus, meg vele egy csomot beszelgetek, bar o is a legjobb baratnojevel jott... Szoval hat ja, tipikus, mindenki az osztalytarsaival jott, csak engem otthagytak egyedul, akikkel jottem...:D Es belegondolva tenyleg rengeteget valtozhat az egesz kozosseg, nem adom fel, koszonom megegyszer.:)
2015. szept. 13. 19:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Attól még lehettek barátnők.

Én is a legjobb barátnőmmel mentem 9.-be, utána pedig hozzánk csapódott még egy lány, aki már mostanra a másik legjobb barátnőm, és suliban mindig hármasban vagyunk :)

2015. szept. 13. 20:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Ne aggódj.:) Az osztálykép hatalmasat fog változni, én most végzek, így visszatekintve körülbelül első év végén talált rá mindenki teljesen a társaságra.

Én is nehezen illeszkedtem be, ez a pár hét még semmi, nekem hónapokba tellett. Igaz, azért más volt a felállás, mert nagyon sokan régről ismerték egymást, egy általánosból mentek..:D

2015. szept. 13. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!