Miért ilyen az osztálytársam?!
7.osztályos vagyok és lány.
Még most leírom,hogy nem ítélem el,hisz miért tenném!!!??
Van egy vörös hajú,szeplős,zöld szemű lány az osztályban,nem közösitjük ki őt,de van egy barátnője
és most jön a lényeg:nem szoktak beszélni,de tényleg.
Kérdezek tőle valamit ISZONYÚ halkan mond egy igen nemet és elvörösödik és elfordul.Amikor felel vagy azt mondja,hogy inkább kapjon egyest.Amikor kimegy a dolgozatért akkor is olyan vörös lesz az arca,mint a haja és takarja a fejét.Ez vajon miért van??
A másik lány aki a barátnője ő néha beszél hozzá,de ő se viszi túlzásba.
Én próbáltam vele beszélni,dehát én nem eröltettem.
Az osztály nem szokta piszkálni,de már többször beszélt róla az osztály,azért csak jobb lenne ha ő is jól érezné velünk magát,vagy neki így jó??
Ti mit gontoltok??Inkább haggyuk??
juj tuti nagyon szép a csaj :D
szerintem egy kicsit félénk próbáljatok rá kérdezni vagy valami
Őszintén szólva,nem szeretnék bunkó lenni,de elég csúnyácska,de kinek mi jön be.Nem a vörösége miatt csúnya
hisz másik oszt.társam is vörös,de ő NAGYON szép.
Attól félek ha rákérdezek abból csak baj lesz!!!
s te miért vagy olyan?:P
amúgy nagyjából én is ilyen vagyok :)) de mégse
vagyis visszahúzódó és nem űvőltözök minden szünetbe mint a többi meg nyugisabb is vagyok :P átalába...:P
Értem,köszii :))
Hát nem vagyok nyugisnak mondható,de ez a lány valahogy nemtudja velünk jólérezni magát és az osztálynak is feltünt..pedig vannak néhányan akik visszahúzodak szóval nem az van,hogy mi túl idióták vagyunk hozzá.
Akkor szerintetek haggyam magára??Neki igy jobb??
Próbáljátok meg bevonni a beszélgetésekbe. Teszem azt beszélgettek valamiről a közelében, úgy hogy ő is hallja, és úgy mellékesen megkérdezitek tőle, hogy neki mi a véleménye. Először biztos, hogy visszahúzódik, de ha rendszeresen látja, hogy tényleg érdekel titeket a véleménye, akkor talán lassan megnyílik. A probléma feltehetőleg az, hogy az önbizalma nagyjából nulla.
Én amikor gimibe kerültem meghúzódtam a sarokban, olvastam, ha valaki valamit akart, akkor azt tőmondatokban intéztem. Aztán idővel lassan, de biztosan bele-belefolytam a beszélgetésekbe. Mire végeztem a középsulival, már sokkal nagyobb önbizalmam volt, és idegenekkel is nagyobb nehézség nélkül szóba állok mostanra már.
f/20
Az osztályfőnöknek nem beszéltünk róla,mert félünk,hogy csak égni fog az osztályban és végkép nem fogja jól érezni magát.
Jó kipróbáljuk majd az ötletet,köszii szépen.<3
hagyátok..7dik osztályban mind1..még 10osztályban is...nálunk a lányok 95%a éretlen..a fiúknál meg 10ből 1-2
igy hülyeség beszélni amig nem nőttetek fel ehhez a témához mindannyian...nálunk is olyanok vannak hogy néha röhögőgörcsöm van a sötétségüktől, az ilyeneket akik csöndesek hagyni kell, ha akarnak vmit akk tegyenek érte, ha meg nem akk szivjanak, meg kell tanulnia valamikor hogy nem bujhat el minden elől...nekem sosem volt ilyennel gondom, sőt én voltam a legközvetlenebb,
emiat sokan utálnak, dehát olyanokkat akik minden hétvégén halálra isszák magukat és barnákkal smárolnak meg stb. szeresek? még osztálytársnak sem türöm el őket...kölcsönös az utálat mert én nem iszok és nem cigizek, habár elég link vagyok a túlzott humorom miatt, dehát ha ien vagyok:D
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!