Szülők! Ti a 13 éves lányotokat Győrből elengednétek egyedül vonattal Budapestre Mondoconra? Ha nem, miért?
Reggel 8-kor menne,és délután 4-kor jönne vissza.
Válaszokat köszönöm!^^
Semmi esetre,bár nem vagyok szülő!
Azért nem,mert elég nagy felelőtlenség 13 évesen egyedül egy gyereket elengedni.Egy KISLÁNYT...Budapestre,a nagyvárosra.Ez a mondocon ez lesz még jópár évig...
Egyedül, most kizárt.
Alapból nem, mert csak 13 éves, ne utazzon magában, most meg pláne nem.
Nem megoldható, hogy vele mész?
Egyedül nem, de felnőttel szerintem igen.
Nincs valami megbízható rokonod 18 fölött, aki el tud kísérni, és nem "ciki" vele mutatkozni? Nagyobb tesó, keresztanyu, unokatestvér..?
Gázos. Nekem semmi bajom nem esett, és egy szem menekültet se láttam se a vonaton, se az állomásokon, de lépésben ment a vonat, és 4 óra volt kelenföldtől komáromig az út úgy, hogy szárligetnél megállt a vonat, és leszállítottak mindenkit, anyum jött el értem oda kocsival. Az exem azt mondja már normálisan járnak a vonatok (ő minden nap megteszi kétszer ezt az utat), de ha nem lehetne megoldani ilyen gond esetén a fuvarozásod, akkor nem engednélek. Nem hiányzik senkinek, hogy ott ragadj valami isten háta mögötti megállóban.
(További okokat nem is fejtek ki, részemről ez eldöntötte a kérdést)
"Oda nem engedném semmi szín allat narkósok jarnak oda"
Te jártál már ilyen rendezvényen? o.O Főleg kamaszokkal van tele, akiken színes paróka van, és együtt nézik a műsorokat. Ennyi. :D Nem valami szektás drogos találkozó, úristen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!