Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerinted a mai világban már...

Szerinted a mai világban már gáz egy kamasznak az, hogy nincs számítógépe?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 13:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%
Vaterán is elég olcsón lehet venni viszonylag jó gépeket. 16 éves kortól meg van ám diákmunka is...
2010. márc. 12. 22:19
 12/23 anonim ***** válasza:
82%
Gáz. Informazikai lapismeretek (szövegszerkesztés, táblázatkezelés és bemutatók készítése később alapvető fontosságú lesz. Több helyen már gimiben is gépelt dolgozatot szeretnének kapni a tanárok, ha házit adnak, egyetemen pedig alap. A 18:33-as válaszoló meg fején találta a szöget. Általánosban az infóórán egyet tanultam meg: távcsöves puskával futás közben fejlövést leadni. :) És most ne jöjjünk azzal, hogy nincs pénz rá. Alap, játékra lakalmatlan, de munkára megfelelő gépet bagóért lehet kapni, pláne használtan. Az ilyen egyben összerakott, nagyáruházas 90 000 ft környéki asztali gépektől viszont mindenkit óva intenék: ne vegye! Amennyiből azokat vesztegetik, annyiból jobbat is össze lehet rakni sokkal. Ha nincs pénz, akkor inkább egy 10 000 forint környéki alapgépet érdemes szerezni. A Microfos Office és az OpenOffice azon is fut.
2010. márc. 12. 23:04
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem gáz,csak az a baj,hogy mostanában szinte minden iskolában adnak olyan házifeladatot amihez kell a számítógép és a gyereknek égő amikor a tanár kérdezi,hogy kinek van otthon számítógépe és kinek nincs,hogy megtudja-e csinálni a házi feladatot.És igen ma már tényleg nem luxus hanem kellék a mindennapi élethez.:S
2010. márc. 13. 19:13
 14/23 anonim ***** válasza:
40%

Még 10k is lehet venni egy használt gépet.

Még oprendszer is ingyen van (linux)

És azon is meg az open office.

Ha valaki nem engedhet meg magának egy 10k s gépet azt sajnálom.

2010. márc. 14. 12:16
 15/23 anonim válasza:
szerintem nem az hogy gáz csak így nehezebb. amit már elmondtak itt előttem is... ismerek oylanokat akiknek van gépük de nemszokták sokat hazsnálni inkább a társaság meg ilyenek (én is szívesebben lennk most máshol :D) ha attól tartassz rákattan annyira nem vészes... bár vigyázni kell vele.
2010. márc. 17. 21:35
 16/23 anonim válasza:
én világéletemben szerettem a konzolokat is majd később a pc-t is. nem vagyok ráfüggve de szerves része az életemnek, de hiába van jó gépem, internet nélkül nem érne semmit. én nagyon ritkán költök rá pénzt, 1-2-3 évente, de akkor kevésbé sajnálom. mind1 a lényeg hogy a saját igényeidnek megfelelő vasat vegyél, mert pl ha csak házihoz meg kommunikálni kell akk nem kell egy bivaly, ha viszont játszani is akarsz akk gondolj bele hogy fogsz e te annyit játzsani hogy az neked megérje, s ha játszol annyit akk az nem megy e emberi kapcsolatok rovására.
2010. márc. 18. 10:38
 17/23 A kérdező kommentje:

Nekem van egy 100000 Ft-os jó gépem! :) Csak kíváncsi voltam :D

Tudjátok a mai világban...:)

2010. márc. 18. 18:34
 18/23 anonim válasza:
53%

Természetesen az! Ha nem kockulsz napi minimum 9órát a gép előtt, hétvégén 11órát akkor nem vagy tökös legény!

Vegyél gépet, töltsd le a CS-t és kockulj sokat!

Az edzésedről lépj ki, és helyette is kockulj.

És beszélj a számítógépről egyfolytában minden társaságban!

Hajrá!!! Még nem vagy elveszve!

2010. márc. 19. 22:19
 19/23 anonim ***** válasza:
Igencsak beszűkült egyén lehetsz, ha szerinted a számítógép csak játékra jó. Szánalom ez az agresszív beszólogatás... :)
2010. márc. 19. 22:23
 20/23 anonim ***** válasza:
Elég nagy baj. Ha megnézel pár álláshirdesét, akkor láthatod, hogy, a legtöbb helyen (nem polcszervizes munkákról beszélek) elvárás a számítógép ismeret (word, excel, internet. Plusz én nem tudnám már elképzelni az életem PC és net nélkül. Neten töltöm a telefonom, itt nézem a menetrendeket, vásárolok, boltokat keresek, elkezdtem kertészkedni és itt keresek rá a növényekre, az akvarisztikai kérdésekre is keresem a válaszokat,stb.. Ami a legfontosabb, hogy az ISKOLÁVAL is neten keresztül kommunikálok. Virtuális naplóval, e-mailben kapjuk meg az órarendet, a vizsgaidőpontokat, jegyeket, stb... Ma már elengedhetetlen az elektronika ezen irányú ismerete, felhasználása. Most biztos fogja írni valaki, hogy könyvtár... Sajnos nincs időm könyvtárba járni, ennek ellenére mindig van egy könyv, amit olvasok, de sokkal egyszerűbb ésgyorsabb beírni a Google-ba, hogy "szobafenyő gondozás", mint elmenni egy könyvtárba. ;)
2010. márc. 24. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!