Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megkérhetem erre a háziorvosomat?

Megkérhetem erre a háziorvosomat?

Figyelt kérdés

Én nem most végeztem a középiskolával, mert később kezdtem az iskolát betegség miatt illetve nem 4 éves hanem 5.

Megkérhetem arra a háziorvosomat, hogy amíg a középiskolába járok addig ne kelljen orvost váltanom? Amíg kicsi voltam sokat voltam kórházba és gyakran kellett orvoshoz mennünk és ez rossz élményként maradt bennem így félek az orvosoktól.Sokat jelentene ha még a háziorvosnál maradhatnék.

Nem vagyok sokat beteges van, hogy 1-1,5 évig nem is lát.

18/l

2015. aug. 23. 14:50
 1/3 A kérdező kommentje:

háziorvosomnál* maradhatnék.

Véletlenül elgépeltem :)

2015. aug. 23. 14:52
 2/3 anonim ***** válasza:
91%

Beszélhetsz vele, bár nem hiszem, hogy megoldható de ő megmondja.

De előbb utóbb ezt a lépést meg kell tenni, akkor sem lesz könnyebb új orvoshoz kerülni. Esetleg beszélhetsz az orvosoddal, hogy ajánljon valakit, lehet úgy könnyebben meg tudnál bízni benne, szabad orvosválasztás van.

2015. aug. 23. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:
83%
Meddig fogsz középiskolába járni? 19 éves korodig maradhatsz a gyerekorvosnál, utána kell váltani.
2015. aug. 23. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!