Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem engedik meg nekem...

Miért nem engedik meg nekem azt, amit a nővéremnek?

Figyelt kérdés
A nővérem most 22 éves, és ő 12 éves kora óta cigizik meg iszik 13 éves kora óta füvezik meg apukámmal is szívott és nem is szűz 13 éves kora óta, mehetett bárhova bulizni (15 évesen rendszeresen Pesten ilyen punk koncerteken volt), volt neki kéktől kezdve rózsaszínig mindenfèle színű haja, meg 14 évesen már a mostani férjénél aludhatott meg minden rosszat csinált kb csak emellett 4.5 fölött volt az átlaga mindig, de így is volt olyan, hogy pótvizsgáznia kellett, mert mindenből 4 vagy 5 volt kivéve kémiából és ő kapott autót szülinapjára meg mindig jöhetett velünk nyaralmi a férje amikor fiatalabbak voltak meg ment 16 éves korától fesztiválozni és nekem semmi nem megengedett... Nem aludhatok a barátomnál, nem mehetek bulizni se nagyon, nem fogok autot se kapni meg fesztivàlozni sem meg semmi. Nem értem. Miért van ez? Pedig én nem buktam meg csak rosszabb az átlagom (3.2) de ez alapján igazságtalanság. Mit tegyek, hogy én is kaphassak ilyen jogokat? Vagy azért van mert én vagyok a legfiatalabb? 16 éves vagyok amúgy.
2015. aug. 17. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
1%
Mert rájöttek hogy rohadtul el..szták már nála is... Azt se tudjuk amúgy hány éves vagy.
2015. aug. 17. 22:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatban írtam le a koromat.... Amúgy nem cigizni meg füvezni meg piálni akarok, hanem csak bulizni meg a barátommal aludni meg hogy jöhessen velünk nyaralni.
2015. aug. 17. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert tanultak a hibájukból.
2015. aug. 17. 22:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Dehát ilyen korban hadd bulizzak már. A nővérem sem lett csöves mert nagyon jól keres csak ő furcsa. Meg pàr bulitól nem leszek árokban fetrengő prosti de semmi sincs megengedve nekem, én a másik véglet lettem. Hajamat is szeretném padlizsànra festeni de meg van tiltva, a nővéremnek meg 13 évesen szivárványszínű volt....
2015. aug. 17. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:
A nővérednél is bőven túllőttek a célon! Elég szabados a nevelés nálatok.
2015. aug. 17. 23:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tanultak a hibájukból, és valószínű úgy gondolják a nővéredet így kellett volna nevelniük.
2015. aug. 18. 00:24
 7/9 anonim ***** válasza:
De nem így kell nevelni egy 16 éves lányt.
2015. aug. 18. 14:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Rájöttek ,hogy elcseszték, és szerintem téged nagyon-nagyon szeretnének megóvni.
2015. aug. 18. 16:28
 9/9 anonim ***** válasza:
szia!itt is ugyanez a helyzet.nővérem idosebb 4 évvel.neki sokminen megvolt engedve ami nekem nem vagy nekem csak szájhuzogatva.én nemegyszer megkérdeztem miért van ez.a válasz h én vagyok a legkisebb..már csak engem tudnak visszafogni..lehet nálatok is ugyanez a helyzet.de javaslom kérdezz rá szüleidnél . a legpontosabb választ ok fogják adni :) barátoddal miota vagy egyutt?
2015. aug. 20. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!