Szülők, szerintetek mit csináljak?
Nincs saját szobám.Igazából nem annyira zavar,az inkább jobban,hogy nincsen helyem.Kollégista vagyok,szóval 2 napot alszok itthon. Ha lenne saját szobám,oda is max. csak aludni járnék,mert az elektronikai dolgok itt,a jelenlegi helyen vannak. Amúgy meg nem vagyok a "bezárkózomaszobámba" típus. Az egyetlen dolog,amiről viszont le kell mondanom,az a kutyám. Nem jöhet fel a kutyám a saját ágyamba :( Ez az egyik fő szempont,amiért tényleg saját szobát szeretnék magamnak.Takarítani nem kell utánam,ergo a kutyaszőr nélküli ágyamat is én takarítom,a kutyaszőröset is én takarítanám. Gondoltam arra,hogy átrendeztetem a szobát úgy,hogy szekrényekkel leválasztatom magamnak az ágyamat+pár métert. Ettől több helyem ugyan nem lesz,de legalább aludhatok a kutyámmal. Viszont a szekrény bele lett építve a padlóba,azaz onnét elmozdítani nem lehet.
Gipszkartonos választófal úgyszint kilőve(meg lehetne csinálni,de nem engedi)
Függönyös megoldás jó lenne,saját magunknak elkészíthető,ami kell hozzá,az van itthon is,a függöny mellett viszont a kutya nem lenne megengedve,.
Soha nem tettem szóvá hisztisen,hogy nincs szobám,max. azt,hogy nincs helyem.Nekem kell mindig kompromisszumot kötni,szóval ha hely kell,mindig én húzódom összébb,nem közösen csinálunk helyet.Azaz tényleg mindig én szívok ilyen téren,csak a kutyámat szeretném.Mit tegyek?? Változtassak stílust,és hisztizzem ki a kutyámat?
Felviszem magamtól megoldás nem jött be,ugyanis utána jön a pusztító "vihar",aminek hatására a kutyám 10 percig fülét-farkát behúzva áll,és nem érti a helyzete.
Kimaradt:a szóbanforgó személy anyukám.
Köszi előre is a válaszokat!
Írj érthetően! Mi köze ennek anyukádhoz? Milyen vihar? Konkrétan miért akadályoz meg ez a helyzet a kutyával alvásban? Miért nem jó a függöny? Eddig a kutyáddal aludtál? Ha igen, miért tiltották meg? Ha nem, akkor ezután minek akarsz??
Amúgy a kutyának semmi keresnivalója az ágyban. Mondom ezt úgy, hogy van 3 kutyám, imádom őket, tényleg. Viszont az állat nem az ember fekhelyére való.
Mi köze ennek anyukámhoz? Anyukámmal van közös szobám,és közölte,hogy vele a kutya egy szobába nem alszik.(Ami azért vicces,mert alapból a kutya ott szuszog reggeltől-estéig a szőnyegen kiterülve. :D)
Milyen vihar? A pusztító "vihart" arra értettem,amikor anyukám meglátja,hogy az ágyra megint felhívtam titokba. Ekkor következi a fülsüketítő üvöltés,amitől a kutya halálra rémül,és mozdulatlanul áll.
A kutya eddig sem jöhetett fel,pedig már régóta szeretném.
Eddig is kibírtad nélküle :D Anyukádnak igaza van. Én is imádom a kutyáim, de kizárt hogy egy légtérben aludjak velük. Nem oda való.
Ha anyukád is így gondolkozik - márpedig valószínűleg így gondolkozik - akkor nem fogod meggyőzni, ha pedig hisztizel, akkor csak veszekedés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!