Miért tartanak minket melegnek az osztálytársaink?
Van egy nagyon jó barátom, akivel 3 éves korunk óta ismerjük egymást. Óvodába együtt jártunk, majd általánosba külön, de a szomszéd háztömbben laknak így mindig együtt lógtunk. Gimiben újra osztálytársak lettünk.
Tényleg nagyon jó haverok vagyunk, családjaink ismerik egymást, sok időt töltünk egymással. Tudunk komoly dolgokról is beszélni, sírtunk is már egymás előtt (nem egymás miatt), de nagyrészt ilyenekkel töltjük a szabadidőnket: bringázás, úszás, gépen játék, filmezés.
Abszolút fiús kinézetűek vagyunk, az osztályban mi vagyunk a legsportosabbak, nincs "páwa" hajunk hanem normálisan lenyírt rövid hajunk van, nem hordunk szűk gatyát/pólót mint egyes fiú osztálytársaink.
Tavasszal még a suliban kitalálta néhány srác az osztályból, hogy mi össze vagyunk nőve, meg annyi időt töltünk egymással és olyan jóban vagyunk, hogy biztos melegek vagyunk. Ez elterjedt és a nyári szünetben is folyton ezzel cikiznek minket az oszt.társaink, már nagyon elegem van belőle.
Most tényleg nem lehet két 16 éves fiú egymás legjobb barátja anélkül, hogy beléjük kötnének? Semmi olyat nem csinálunk amibe bele lehetne kötni. Még nem volt barátnőnk de a lányok tetszenek mindkettőnknek, haveromnak alakulóban is van egy kapcsolat, gyakran kitárgyaljuk egymásnak hogy kinek milyen lány tetszik. Bele se tudok gondolni, hogy "másképp" tekintsek a barátomra... De az osztályban most ez a téma, és már félek mi lesz szeptemberben. Ha elterjed hogy melegek vagyunk, képzelhetitek mennyi esélyünk lesz a lányoknál is.
Amúgy az osztály nagy részével normális a viszonyunk, de van egy 6-7 fiúból álló "mag" akik nagyon menőnek gondolják magukat, divatos (szerintem szinte lányos...) cuccok, felnyírt haj, beszólogatnak mindenkinek. Azt vettem észre hogy hiába lógnak együtt a suliban, szerintem az ő barátságuk nem is őszinte, csak a csordaszellem tartja őket össze. Vajon ezért nem tudják elképzelni, hogy milyen egy igazi barátság, és ezért nem hagynak békén minket? Hogy lehetne őket leállítani? Nem vagyunk verekedősek és szerintem ez nem is oldana meg semmit....
16/F
Hú, de utálom a buta embereket... és ezzel természetesen az osztálytársaidra célzok.
Sajnos tényleg a legjobb módszer, ha tesztek rájuk magasról. Az ilyen primitív majmoknak ez csak addig buli, míg ugrotok rá.
Esetleg, ha elkezdtek ti is röhögni rajtuk. Nem szemtől szembe gúnyolódásra gondolok, hanem ha beszólnak, nem visszaszólni, végigmérni őket, elidőzni a gáz ruházatukon, aztán egymás közt valami halk megjegyzést tenni és jót röhögni, vagy csendben elmosolyodni. Hadd egye őket a penész.
A leírásod alapján irigylésre méltó a barátságotok, ne hagyd, hogy pár idióta miatt eltávolodjatok egymástól.
Az olyan lányokért meg nem kár, akik hagyják befolyásolni a rólatok alkotott véleményüket pár csíra által. Mellesleg nem csak a ti osztályotok lányai vannak a világon. :)
Köszi a válaszokat!
Tényleg jó lenne figyelmen kívül hagyni őket. Mondjuk ha neten ránk írnak, már most sem válaszolunk semmit, élőben nehezebb lesz hogy ne reagáljunk.
De amúgy tényleg azt látom, hogy manapság a korunkbeliek között (főlek fiúk között) kevés a barátság. A többségnél azt jelenti a barátság, hogy trágár szavakat használnak egymásra, szivatják egymást (és másokat) ahol tudják, de komolyabb dolgokat nem is tudnak egymásról, közösen elmenni valahova ami nem kocsma (pl kirándulni), az már fel sem merül...
Ezért lehetünk mi furcsák. Mi is szeretünk viccelődni, néha ugratjuk és bosszantjuk is egymást, mint pl. a testvérek, de amit máshol látok, az nekem nem barátság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!