Ti mit engednétek meg a 18 éves lányotoknak?
Figyelt kérdés
2 éve kapcsolatban vagyok, még nem feküdtünk le, nincs hol, hiszen, ha itt is van, bejárkálnak, én meg nem mehetek oda, mert az nem való. A múltkor teljesen ki volt akadva nagymamám, hogy előtte öltöztem át,pedig nem.
Az a baj, hogy ez a fiúnak nem tetszik, ez a folytonos bejárkálás ilyen olyan ürüggyel, hiszen már 2 éve együtt vagyunk és még szüzek.. ő 22 éves.. elfogom veszíteni őt..félek...
2015. aug. 12. 13:49
21/24 anonim válasza:
Komolyan ti felnőttek vagytok? pár ezerért már egy egész éjszakára kaptok egy szobát valahol, mégha nem is alszotok ott. Utána meg már bárhol lehet, egy kocsi hátsó ülésén is
22/24 anonim válasza:
Mondd azt, hogy már úgysem vagy szűz, nem mindegy hogy itt alszik e vagy sem?:D
Majd leesne az álluk rendesen :D
Viccen kívül: tanulsz még vagy nem tudnál elköltözni valahogy? Mert ez nem normális dolog.
23/24 anonim válasza:
Most ez komoly....
22 eves fiu es 2 eves parkapcsolatban van es meg szuz?
Najo...nalatok valami nincs rendben...
24/24 anonim válasza:
Es tegyel egy zarat az ajtora azzal minden jo lesz hidd el enis most veszek egyet felteszem es ugy fogom csinalni ahogy akarom👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!