Fiúk-lányok! Mik a kedvenc sorozataitok? (14-16 évesek)
Csak egy tipp, de mondjuk talán azért mert burkoltan leidiótáztad azokat, akik szoktak tv-t nézni?
Egyébként még mindig nem értem, hogy a sorozatnézés miért függ össze a tévézéssel, mert én a 30 sorozatomból egyet sem a tévén nézek.
Én mondjuk nem pontoztalak egyáltalán, de úgy tűnik mások is hasonlóan vélekednek.
Hát nem tudom,én semmi rosszat nem mondtam itt senkire,szerintem. A kérdésre is válaszoltam,hogy most mit néznék,ha TV-znék. Ha ez most azért van,mert "amióta megjött az eszem",az annak szólt,hogy rájöttem,a TV-nél vannak fontosabb dolog is az életemben,és nem pazarlom ilyenre az időmet. Van,aki festi a körmét,van aki szerint hülyeség,de ha egy kérdésre válaszol,hogy milyen színű körömlakk tetszene neki,csak nem pontozzák le 0%-ra azért,mert megírta hozzá,hogy szerinte ez értelmetlenség??
Vagy mégis?? Jól,GYK,én így szeretlek!
17 éves vagyok és lány :D
trónok harca, gossip girl, breaking bad, walking dead, orange is the new black, pretty little liars
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!