Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem akarok elmenni a pénteki...

Nem akarok elmenni a pénteki német versenyre, milyen ürügyet mondjak a tanáromnak? Nehezen hiszi el a dolgokat

Figyelt kérdés
holnapra meg kéne tanulnom 8 kétoldalas fogalmazást,és sajna nincs rá időm meg kedvem se:)pénteken 2 órakor lesz a verseny,valami jó ürügy kell.a tanáromnak nem felelne meg szimplán fogorvos vagy ilyenek.és légyszi ne kritizáljatok,inkább ötleteket:)nem én jelentkeztem a versenyre,utólag szólt,hogy benevezett
2010. márc. 7. 11:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
orvosi igazolás, írj privit ha kell, küldök...
2010. márc. 7. 21:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha az előző válaszolónál valamiért felsülnél, érdeklődd meg a gyanúsan sokat hiányzótól a témát. Nálunk anno volt az évfolyamon ember, akinél nagyjából egy százasért lehetett kapni egynapos orvosi igazolást pecsétestül. Én nem éltem vele, de volt aki tömegével, aztán sosem buktak le...
2010. márc. 7. 21:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha benevezett, valószínűleg jó vagy németből. Próbáld meg, ezeknek nem az egyszeri gyors tanulás a lényege. Ha meg nem jön össze, akkor sincs nagy baj. :)
2010. márc. 10. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!