Mennyire alattomos dolog ez?
Figyelt kérdés
Tavaly vettem észre (gyanítottam) hogy a lányomnál van valamilyen lelki gond. De ő olyan magába forduló és nem beszélt róla. Idén már szóltak hogy látták a csuklóját, hogy vagdossa magát...sikerült rábeszélni hogy menjen el dokihoz...kétszer háromszor volt aztán szabadság..Most pedig mindjárt itt a suli és koleszos lesz. Nagyon félek hogy nem tudom konroll alatt tartani...az ilyen dolgokat véglegesen meg lehet oldani egy pszichológussal?2015. júl. 28. 15:13
1/8 anonim válasza:
A pszichológussal nem lehet ilyen dolgokat megoldani.
2/8 anonim válasza:
Miert pszichologushoz kuldod,amikor az anyjara van szuksege,es egy jo hosszu,mindent atfogo beszelgetesre?
3/8 anonim válasza:
Ha a szüleire van szüksége miért nem szól? Van szája.
4/8 anonim válasza:
Kedves első és harmaik ne legyetek már ilyen normálatlanok. Aki ilyen lelki helyzetben van, az nem tud szólni. Egyszerűen lebénul a gondolatától is, hogy megnyíljon valakinek, főleg ha az egy közeli cóismerős/családtag. Aki nem élt át még hasonló depressziós időszakot, az ezt nem tudja, így nem kellene itt osztani a (nem létező) észt....
5/8 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek.
Másrészt pedig jogos a félelmed, de nehogy ezért ne engedd koliba. Inkább azt kellene megoldani valahogy, hogy ott is járhasson pszichológushoz, pszichiáterhez és biztosan el is menjen. És persze ti is álljatok mögé és támogassátok.
6/8 anonim válasza:
Jó dolog a doki de ha ő nem akarja, akkor nem fog segíteni, inkább meg kellene tudni miért csinálja.
7/8 anonim válasza:
Ha ő kárt akar tenni magában azt nem egy pszichológus fogja megakadályozni.
8/8 anonim válasza:
A koli lehet jót fog neki tenni. Környezet változás, pasik, bulik, szórakozás. Aztán máris nem akar majd vagdosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!