Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek a 10-12 éves...

Szerintetek a 10-12 éves gyerekeknek illene tudni a kontinenseket, hogy hol van Magyarország vagy, hogy hogy néz ki nagyjából a föld?

Figyelt kérdés

2015. júl. 27. 21:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
98%
Igen, ezek alap dolgok. Ennyi idősen tudnia kellene.
2015. júl. 28. 21:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, a hetes válaszon konkrétan hangosan felnevettem :D De igaza van.
2015. júl. 28. 22:35
 13/18 anonim ***** válasza:
21%
Le lehet pontozni a 8as válaszolót, meg engem is. De igaza van. Amíg az írás meg az olvasás nem megy, kár erőltetni bármi mást. Elborzaszt, ahogy a gyks anyukák írnak. Ágynemülye, és társaik..
2015. júl. 29. 12:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

persze. ha jól tudom van is földrajz nekik felsőben. de ha csak hetediktől akkor is tanulhatták már történelemből..abból tuti van atlaszuk!!!!

na meg a mai világban nagyon csőlátásúnak kell lenni, hogy se a tv-ben se a neten ne találjon semmit erről...

én ennyi idősen imádtam nézni a spektrumot és a természetfilmeket. de tudom ma már nem menő tudni valamit..

2015. júl. 30. 09:42
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
Illene tudni a kis hülyének. Az én fiam már 8 évesen keni vágja.
2015. aug. 14. 20:50
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

9 és 6 éves fiaim vannak, mindketten tudják a kontinenseket, a nagyobb országokat, meg persze Mo-ot.

Sőt, még a Tejútrendszer bolygóit is vágják, simán felismerik és el tudják helyezni :)

Szerintem egy érdeklődő, nyitott gyerek, egy olyan családban, ahol szívesen beszélgetnek bármiről, ezeket már pár éves korában tudni fogja és nem feltétlenül tanulás/magolás miatt, hanem mert érdekli a szüleit, hogy megismertessék a világgal.

2016. máj. 15. 18:20
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja, a nagyobbik fiam már kb. 70 ország fővárosát is tudja és nagyjából azt is, hogy melyik kontinensen helyezkedik el.

Mondjuk az is igaz, hogy a telefonomon van egy földrajzi játék (amit én is nagyon szeretek) és azzal szoktunk játszani :)

Nekem iskoláskoromban a vaktérkép volt a kedvencem :)

2016. máj. 15. 18:22
 18/18 anonim ***** válasza:
én a kontinensekkel és M.o. elhelyezkedésével tisztában voltam ennyi idősen, de én is natgeon és sprektrumon nőttem fel inkább :) elsős koromban úgy tudtam az állatfajtákat, hogy csak na :) viszont pl M.o. szomszédaival sokáig problémáim volt és a megyéket még mindig nem tudom - vagy inkább már megint nem tudom ;)- van egy ismerősöm, aki az egész világ országait és fővárosait kente-vágta már elsőben, neki az volt a szórakozása h az atlaszt nézegette
2016. máj. 16. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!