Melyik iskolát választanátok? Miért?
Az átlagom éppen 4-es, gyengébb képességű vagyok. Nem tudom hova érdemes menni középiskolába.
1. erős gimnázium, lehet sok lenne és már egy erős, elit iskolából "kibuktam" vagyis csak 4 hónapot jártam oda aztán sulit váltottam.
2. szakközépiskola olyan szak ami érdekel (lehet ebbe a szakmába szeretnék elhelyezkedni de még csak terv) de úgy hallottam minden h-lyét felvesznek
3. szakközépiskola olyan szak ami nem érdekel de jó híre van
4. esetleg egyházi gimnázium de az is nagyon erős illetve nem hiszek Istenben
És ennyi lenne a középiskola. Ti melyiket választanátok? Miért?
14/L
2-es.
Az pedig egyenesen szomorú, hogy csak azért, mert egy teljesen szubjektív közeg, az aktuális iskolád 4-esre osztályozott, úgy minősíted magad már 14 éves korodban, hogy "gyengébb képességű vagyok". Nem vagy az. Csak nem kerültél olyan környezetbe, ahol motiválni tudnak. Ez az igazság. Nagyobb a felelőssége az iskoládnak az eredményeid és az önbizalmad szempontjából, mint azt gondolnád.
/Speciel az ilyen lelki hatások miatt menekítem ki a gyerekeimet az állami oktatásból. Hogy ne gondolják már 14 évesen azt magukról, hogy ők valamire nem képesek. Mindenki képes mindenre, amit csak el szeretne érni, csak megfelelő támogató közegre van szüksége hozzá./
2-es
attól még, hogy minden hülyét felvesznek, nem biztos, hogy az oktatási színvonallal van baj, és te még tanulhatsz rendesen
Köszönöm a válaszokat :)
Akkor ugy látom a 2-es marad de még van pár hónapom dönteni. Még érdeklődök és nyilt napra is elmegyek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!