Iskolát váltok és 8.-os leszek. Attól félek hogy tele lesz cicababákkal az osztály. Nem sminkelem magam, nem követem a legújabb divatot úgy öltözök ahogy én szeretnék nem azt veszem fel ami menő, még melltartót se hordok mert kényelmeseb a top. Az előző suliba emiatt közösítettek ki szerintem. Illetve elég csöndes vagyok. Ugye nem minden 8.-os ilyen? Tudom hogy mindenhol van 1-2 ilyen de a akkor is félek. Azt mondta anya ha esetleg így lesz bírjam ki és jön a középiskola, attól is félek de már kevésbé.
Nálatok milyenek (voltak) a 8.-osok? Lányok? Fiúk? (Ők mennyire komolyodnak meg 8.-ra?)
2015. júl. 1. 09:06
1/7 anonim válasza:
Ez az iskola színvonalától is függ. Ha ott normálisak a gyerekek, akkor nem hiszem, hogy a 8. lenne a legrendetlenebb, mert itt már valaki megérett a középsulira. Ha piszkálni fognak, te ne hátrálj, hanem humorral kezeld.
Legyél nyitott, sok sikert!
2015. júl. 1. 09:12
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Az előző suli elég elit volt, egy évfolyamon 5 osztály, tele protekciósokkal stb.. Szerencsére csak félévet jártam oda. A mostani suli barátságos, egy évfolyamon csak 2 osztály, a tanárok kedvesek stb.. Remélem azért jó lesz
2015. júl. 1. 09:15
3/7 anonim válasza:
Nálunk összetartó volt az osztály nem piszkáltuk egymást mindenki haverkodott mindenkivel de ez szerintem egyedi eset volt. A középsuli már kicsit más.
2015. júl. 1. 10:21
4/7 anonim válasza:
A középiskola az a hely ahol állandóan megy a szarkavarás. Én olyan iskolába járok ahol 1 évfolyamon 1 osztály van és mindenki mond mindent mindenkiről.
2015. júl. 1. 11:18
5/7 anonim válasza:
Most leszek 8.-os. Nálunk a lányok fele sminkel, fele nem, emiatt nálunk nem közösítenek ki senkit. Azt, hogy topot hordasz senki se figyeli. Nálunk is van aki nagyon csöndes, mégis vannak barátai.
2015. júl. 1. 18:46
6/7 anonim válasza:
Az én osztályom kész rémálom volt 8.-ban, de a sminkelésbe vagy az öltözködésbe sosem kötöttek bele. Középsuliban most tök jó a helyzet, senki nem bánt senkit, nyugi van.
2015. júl. 2. 21:10
7/7 anonim válasza:
fuhh hát ez nagyon változó.. én tavaly váltottam sulit és teljesen az ellentéte. Előző suli: tele ribncokkal, a fiúk még a lányokat is megütötték, a lányok kiközösítettek, minden második nap bőgve mentem haza és már depi szélén álltam. Mostani osztályom:(hatosztályos gimiben, úgyhogy lehet úgy mondani hogy az érettebb, és okosabb része a volt általánosos 6.-nak) minden lány hihetetlenül kedves, a fiúk tisztelettudók és nagyon kedvesek, nagyon összetartó közösség és nagyon boldog vagyok hogy ilyen osztályom van, ők a legjobbak:) (persze mindenhol vannak menő srácok és r.bisebb csajok de amíg nem a többsége az osztálynak és velem normálisan bánnak semmi bajom velük) remélem a tied is legalább ilyen jó lesz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!