Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit vigyek a táborba?

Mit vigyek a táborba?

Figyelt kérdés

Július közepén megyek táborba az ország másik végébe és már nagyon várom.

Felírták nagyjából mit kell vinni de azt nem írták oda hogy mennyit érdemes.

7 nap/6 éjszaka. A programok nagyrészt szabadtériek lesznek

Ezek kellenek:

zárt cipő/sportcipő- 2 pár elég?

papucs-ebből is 2 párra gondoltam

hosszú ujjú pulóver-3-4 darab elég lesz?

pólók-legalább 7-8 darab

fehérnemű-itt is 7-8 darabra gondoltam

zokni-szintén 7-8 darab

hosszúnadrág-3-4 darab

esőkabát-szerintem majd veszünk egyet és van egy vizálló dzsekim azt is viszem

gumicsizma (vizhatlan cipő)-szintén venni kell szerintem de elég 1?

törölköző-2 nagyra és 2 kicsire gondoltam, szerintetek?

sapka vagy kendő- milyen sapka lenne a legjobb? gondolom a nap miatt írták

fogkefe, fokrém, tusfürdő, sampon, fésű

Telefont nem lehet vinni mert 1. úgyse lenne időnk írni a sok program miatt 2. nem vállalnak érte felelőséget 3. ha valami baj van értesítik a szülőket

Furcsáltam hogy nem írtak rövidnadrágot de azért 3-4 darabot kéne vinni, nem?

Napi 6-szor (!!) eszünk szóval kaját sem kell vinni.

Naptejjel, szúnyogriasztóval és egyéb dolgokkal úgy tudom ott bekennek minket

Ruhán kívűl kell még valami? Esetleg gondoltam könyv útra mert 130 km-re van és még vissza

14/L

2015. jún. 14. 18:42
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Ja és költöpénzt sem kell vinni mert csak a tábor helyszínen leszünk és fényképezőgép sem kell mert a fotós majd csinál rólunk képeket és fent lesz a weboldalon
2015. jún. 14. 18:53
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

anyukád nem segít??? azért megnézném, hogy ha ennyit csomagolsz mindenből akkor hogy fogod a 3 bőröndödet egyedül 130km-e elcipelni ;)

nyár van... szerinte hány nap fogsz melegítőben és pulcsiban flangálni? feltételezem csak esténként, fürdés után, mikor már hűvösebb van, szóval bőven elég egy. sportcipőből is elég egy pár, 2 lábad van, ne kombináld túl, úgyis papucsban lesz. amiből szintén elég egy...

minden napra csomagolj 1-1 adag fehérneműt és 1 felsőt, esetleg plusz egy garnitúrát, ha meg többször öltözöl át, majd mosol

2015. jún. 14. 18:54
 3/26 A kérdező kommentje:

De igen ő is segít bár lehet apával fogok menni mert anya dolgozik

Mosni nem tudom hogy lesz-e lehetőség

2015. jún. 14. 18:56
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
ha tudtok fürdeni akkor mosni is tudsz. viszel egy kis mosószappant és kell még egy kis mosdó/kézmosó meg víz... nem nagy cucc, anyukád biztos szívesen megmutatja hogy kell kézzel mosni :)
2015. jún. 14. 19:19
 5/26 A kérdező kommentje:
Tudok kézzel mosni, a kórházba is azt csináltam de itt most 4 emberre lesz 1 fürdőszoba, a kórházba meg saját volt
2015. jún. 14. 19:21
 6/26 anonim ***** válasza:
59%

Úgy tudomra nem adunk, naptejet mindenképp vigyél. Wc papír se árt, zsebkendő, sebtapasz, esetleges gyógyszerek (fájdalomcsillapító, calcium, stb) ha már menstruálsz, akkor betét.

Zárt cipőből jó a két pár, papucsból az egyik legyen zuhanyzós, pulcsiból elég 3, póló, bugyi, zokni ok, hosszúnadrágból is elég 3, plusz 3 rövid, gumicsizmából is elég egy pár. Fürdőruha? Hálózsák is célszerű, jobb, minr a táboros ágyneműk.

2015. jún. 14. 20:04
 7/26 anonim ***** válasza:
Költőpénzt mindenképp vigyél, akkor is, ha nem lesz rá szükség, de minden táborban van büfé, meg bármi lehet. Pénz mindig kell.
2015. jún. 14. 20:06
 8/26 A kérdező kommentje:

Ott van külön orvosi épület szóval a sebtapasz, gyógyszerek stb. ott lesznek.

Nem fogunk strandolni szóval nem kell a fürdőruha

Szerintem nem lesz büfé de azért viszek és max. anya hazahozza

2015. jún. 14. 20:09
 9/26 A kérdező kommentje:
Wc papírt és a zsebkendőt is felírom :)
2015. jún. 14. 20:09
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja, van orvosi...csak ha épp nincs ott az orvos, amikor megcsíp egy darázs, akkor komoly baj is lehet. Nekem egyszer a nyelvemet csípte meg, az orvos előtte fél órával ment el. Ha nincs nálam calcium, akkor megfulladok a saját nyelvemtől. Jegyezd meg, SOSEM számítunk olyanra, amit nem ismerünk biztosan. Mindenre készülj fel, és akkor nem érhet rossz meglepetés.
2015. jún. 14. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!