Jó bizonyítvány ez 11. -ben?
Figyelt kérdés
A Szentendrei Móricz Zsigmond Gimnáziumba járok, reál tagozatra, angol és infó faktos voltam idén. Mérnök-informatika szakra akarok menni, a BME-re.
magyar nyelv: 4
magyar irodalom: 4/5 (ez még nem biztos)
angol nyelv: 5
német nyelv: 4
matematika: 4
történelem: 5
biológia: 5
fizika: 5
földrajz: 5
informatika: 5
testnevelés: 4
ének zene: 5
rajz és v. k.: 4/5 (Ha az irodalom 5 akkor ezt is megadják)
mozgókép és m.i.: 5
2015. jún. 9. 19:53
11/12 anonim válasza:
ez nem rossz, de ha mernokinfora mennel, a matekra nagyon gyurj ra!! minden evvegen 5-os voltam matekbol, evkozben nem nagyon voltak 4-eseim sem, erettsegi 90 folotti, de meg igyis felek kicsit osszel a mernokinfotol, hogy fogom-e birni. amugy imadom a matekot, fakra is jartam, remelem te is jarsz, ha arra a szakra keszulsz :) sok sikert!
12/12 anonim válasza:
*bocsi most olvastam el megint, hogy nem vagy matekfakos. 12-ben jobban teszed, ha bemesz matekfakra(vagy akar angol helyett is), csak mert amit ott vesztek, megkoszonod majd a fakos tanarnak az egyetem elejen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!