Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kinek van még olyan, hogy az...

Kinek van még olyan, hogy az egyik tanárját Bözsi néninek hívják? Mennyire vált nevetség tárgyává az utóbbi hónapokban?

Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 12:26
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Miért lenne nevetség tárgya, főleg az utóbbi hónapokban?

Mi történt, ami miatt változás állna be az Erzsébetek életében??? Nem értem a kérdést.

2015. jún. 9. 12:30
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
általánosban az ofőmet hívtuk így a háta mögött és 14 évesen ez tök nagy poénnak számított h Erzsi néni helyett Bözsinek hívjuk :D
2015. jún. 9. 12:36
 3/10 A kérdező kommentje:

Első!

Nézd meg a youtubeot, akkor majd megérted a kérdést.

2015. jún. 9. 12:37
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Én láttam a videót, de fogalmam sincs, hogy mi benne az ennyire vicces, hogy felkapták, továbbfejlesztették. Nekem se nem poénos, se nem szánalmas, se semmi. Nem ismerek ilyen nevū tanárt, de gondolom ez függ a tanár személyiségétõl is és az adott osztály intelligenciájától, hogy elkezdenek-e ilyennel szórakozni.
2015. jún. 9. 13:16
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Annyira szomorú, amikor egy terjedő jútyúb videó alapján egyes csoportok csúfolnak másokat. Eléggé dedós viselkedésnek gondolom, életkortól függetlenül primitív.
2015. jún. 9. 13:21
 6/10 A kérdező kommentje:
12 évesen mit vársz, dedósok vagyunk ám xD
2015. jún. 9. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem az összefüggést. AZt hittem nem ismerem a videót, de aztán rájöttem, hogy igen, és kábé semmi értelme az egésznek.
2015. jún. 9. 15:00
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
12 évesen is lehet önkritikája az embernek és tudhatná beleképzelni magát mások helyzetébe. Pl. Bözsi néni helyzetébe. Nem vicces, hogy hülye vagy. Inkább szomorú.
2015. jún. 9. 15:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Van egy Bözsi néni nevű tanárom. :D Szerencsétlennek naponta ezerszer meg kell hallgatnia minden osztálytól, hogy "Bözsi néééni! Csókolom!!!" De nem szokott semmit se reagálni rá.
2015. jún. 10. 06:22
 10/10 librikus ***** válasza:
Majdnem minden keresztnévhez becenév is jár. Férfiakat ritkán zavar, hogy Józsinak vagy Jóskának, Gyurinak vagy Gyurkának szólítják. Nők akik alakjuk, lábaik, orcáikon kívül e nevükkel sincsenek megelégedve kiválasztják a sok becenév közül, hogy Erzsinek vagy Erzsébetnek vagy Böskének vagy Bözsinek esetleg Liszkának titulálják. Hát ne hogy másként merd szolitani, mint ahogy ő maga megkívánja!
2015. jún. 14. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!