Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti mit tennétek a...

Szülők, ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
18 éves lányom minden hétvégén más fiúval találkozik, szűz még de akkor is furcsállom ezt és kicsit féltem
2015. máj. 31. 10:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy egy szűz gyerek ezt tenné. de azt sem hiszem, hogy egy gyerek akivel törődnek, akit szeretnek ezt tenné, akár milyen indításból.
2015. máj. 31. 10:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 18 évesen találkozhat emberekkel. És az elmondásod alapján nem is "olyan" találkozások ezek. Én nap mint nap találkozok sok emberrel az utcán.
2015. máj. 31. 15:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mindegy,hogy milyen formátumban találkozgat. Ha minden hétvégén más fiúval randizik (meghívatja magát,csókolozik velük stb) akkor annak elég gyorsan híre fog menni,és nem egy szép hírnév fog kikörvonalazódni róla.

Ha meg csak haverokkal találkozik azzal nincs semmi gond.

Amúgy meg nem nagyon tudsz mit tenni. Max elbeszélgetsz vele,megosztod a véleményed,aztán vagy megfogadja vagy nem.

18l

2015. máj. 31. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!