Szülők, ti mit tennétek?
17 éves lányomnak volt egy barátnője, de leírom előlröl a sztorit.
Mikor még középiskola választás előtt álltunk, a szomszédunkba költözött egy család. A lányok egyidősek voltak és nagyon jó barátnők lettek. Ahova a szomszéd lány ment középsuliba odament a lányom is. Hívjuk a lányt A-nak, a lányomat B-nek, így könnyebb lesz megérteni. Mikor elkezdődött a suli A elkezdte B-t piszkálni mert roma viszont itthon jóba volt vele., mintha nem történt volna az iskolába semmi. Mikor A megkapta évvégén a 3-as magatartást és a szüleivel is elbeszélgettem abbahagyta. Újra jóban lettek a lányok de nem volt a régi barátság, most megint összevesztek. A pletykákat terjeszt B-ről amik nem igazak illetve B sporttanárjának is írt levelet amiben B-t mocskolja. Fogalmam sincs hogy merészelte ezt megcsinálni de úgy tűnik őt semmi sem érdekli. A tanárt felhívtam elnézést kértem tőle, de azt mondta nem érdekli és letette a telefont.
Ti mit tennétek? A lányom már ideges, azt mondta ha találkozik a lánnyal megfojtja. (A lányom simán megteszi) Kivel beszélnétek először?
Köszönöm mindenkinek a válaszát
Azért hívtam fel a tanárt hogy tudja miért kapott olyan "szép" levelet. Azt mondta őt nem érdekli ez és letette.
Igen, én szerintem is a normálisok közé tartozunk. Dolgozok, nem lopok, nem segélyre szülök stb. Igaz most szabadságon voltam de hétfőtöl megyek vissza dolgozni.
Elfogok mindenképp beszélgetni a lánnyal és a szülőkkel is mert ez nem normális szerintem. Mondta a lányom hogy eddig is magatartásproblémái voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!