Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányom most nyáron (augusztu...

Akela165 kérdése:

A lányom most nyáron (augusztusban) lesz 13 éves és festeni szeretné a haját sötétbarnáról (majdnem fekete) sötét vörösre nem korai még?

Figyelt kérdés
A lányom afféle rocker/emo stílust képvisel. Feketében jár. Sminkelni még nem sminkeli magát. Csak a haját szeretné befesteni. Mit kéne csinálnom, engedjem neki?

2015. máj. 29. 16:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nyárra megengedném, de kizárólag néhány hajmosás után kikopó festékkel.
2015. máj. 29. 20:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Azért figyelj oda, mert a vörös nem áll jól mindenkinek, 13 éves kislányoknak meg aztán különösen nem szokott jól állni. És azért egy hajfestéktől igen nehéz lesz megszabadulnia, ha rájön hogy mondjuk rettentő hülyén néz ki vörös hajjal. 13 évesen festettem én is vörösre, úgy néztem ki mint akinek rozsdásodik a haja... Mert a sötét hajat nem igazán fogja be normálisan a vörös.
2015. máj. 29. 22:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én rádumálnám a színezőre, mondván, hogy úgy minden héten más színű lehet a haja. :)
2015. máj. 30. 02:12
 14/17 anonim válasza:
Szerintem inkább a szinező lenne jobb, mert lehet hogy nem áll jól neki/nem tetszik magán aztán meg nagyon hosszú időbe telne lenöveszteni a festéket és az sem a legszebb látvány. Meg amúgy is kicsit még fiatal is hozzá.
2015. máj. 30. 21:47
 15/17 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon jó dolog hogy tudod a lányodról hogy ő ki és mit képvisel:)).az én anyám mai napig nem ismer nem tudja ki mi vagyok mit érzek társai pedig jó 3 éve vallom kívülről is azt hogy igen én valóban emo vagyok nem csak belülről:)).szerintem ez az ami befolyásolta azt hogy 13 évesen anya szőkítette ki a hajam és a mai napig ő festi.16 vagyok minden színű volt a hajam és nem csak a sablon színek mint pl fekete barna szőke:)).engedd neki had találja meg azt amitől ő jobban érzi magát.16L/Emo/
2015. jún. 8. 14:50
 16/17 anonim válasza:
Szerintem meg 13 évesen nem kéne...jövőre meg már fültágító? Rá ér még ezzel...
2015. júl. 18. 01:05
 17/17 anonim válasza:
0%
Nem, viszont a maradandót ne engedd, vegyél neki kimoshatót, mert tönkreteszi a hajat és nagy rá az esély(úgy 95%), hogy kb.: 40-50 éves korára egy szál haja sem marad.Tizennégy leszek, nekem ki lesz szőkítve, viszont csak a vége, hogy a fejbőr és a hajhagymák ne károsodjanak. Még ezt a megoldást tudom ajánlani.
2016. ápr. 22. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!