Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha még van szabad szülői...

Ha még van szabad szülői igazolásom az évre akkor anyám miért nem engedi meg h felmenjek egy napra Pestre a Westendbe shoppingolni? Át se kellene szállnom sehol, ott rak le a vonat

Figyelt kérdés
2015. máj. 28. 14:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
Nem értem, hogy ez a vásárlás miért annyira halaszthatatlan, hogy nem várhat két hetet. Két hét múlva vége a sulinak, és annyi időd lesz hétköznap bárhova menni, amennyit csak akarsz. Ha már dolgozni fogsz, akkor a munkahelyedről is elkéretőzöl, mert neked fontos vásárolhatnékod van, és nem akarsz szombaton menni?
2015. máj. 28. 19:47
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg szombaton sincs egyáltalán tömeg, max ahhoz képest, ahol laksz.. :) Budapesten többen vannak, mint más városokban az országban, ezt szokd meg.

Csomószor járok oda, és egyáltalán nincsenek többen szombaton, mint hétköznap. (Most érettségi időszakom van, úgyhogy van, hogy hétköznap, van, hogy szombaton megyek valamiért a Westendbe és semmi különbség. Max a wc-nél vannak 3-4 emberrel többen...)

2015. máj. 28. 23:52
 13/20 anonim válasza:
53%
Ennyi idős koromban én is spóroltam az igazolásokkal ilyen célra :) na és? Ebből az egy-két napból nincs semmi, nem ezen fog múlni. Ha nem vagy rossz tanuló, akkor azért csak meg tudod győzni anyudat.
2015. máj. 29. 12:26
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert.... anyád nem szeretné hogy iskolába járás helyett soppingolj?
2015. máj. 29. 20:45
 15/20 anonim válasza:
13%
Tényleg szörnyű egy napot ellógni... Ne csináljatok úgy, mintha sose lógtatok volna! És ő legalább nem kocsmába jár, hanem plázázni.
2015. máj. 29. 20:52
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát én nem lógtam sose csak azért mert miért ne :D Egyszer volt általánosban hogy szeptemberben első héten hiányoztam, mert máskorra nem tudtuk tenni a családi nyaralást. De mi a túrónak hétköznap shoppingolni menni? Nem ér rá még pár hétig? o.O Szünetben akkor mész amikor akarsz.

Amúgy esküszöm westendben hétköznap nagyobb tömeg van mint szombaton. A westend mellett lakok, azon keresztül járok haza minden nap, hétköznap alig bírok eljutni a metrófeljárótól a másik kijáratig, annyian vannak.

Ha a tömeget akarod elkerülni, akkor egyáltalán ne menj oda :DDD

2015. máj. 29. 21:46
 17/20 anonim ***** válasza:
9%

Szeretek erre az oldalra járni, mert mindig ráébredek, hogy ritka rossz büdös kölök vótam.

Ha jók a jegyei, nem áll 3 tárgyból bukásra és nem töltötte otthon a tanév felét ilyen-olyan "halálos betegséggel", akkor miért ne lóghatna el egy napot?

Én is ezt csináltam, télen otthon voltam egy hetet az az évi influenzámmal, meg azt a 3 napot szabadon felhasználtam arra amire akartam. Olyan is volt, hogy családostól elmentünk Pestre a vidámparkba, vagy csak simán nem volt kedvem bemenni és inkább otthon feküdtem és jégkrémet ettem.

Kérdező anyagilag rendben vagytok? mert az is lehet egy probléma.

2015. máj. 30. 03:24
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem mehettem :'(
2015. máj. 30. 08:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. máj. 31. 21:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Meg kéne szokni, meg kéne érteni, hogy az iskola egy munkahely, ahova be kell menni, ha tetszik, ha nem. Ezt próbálná a szülőd is megértetni veled. Sajnos manapság ezt már egyre kevesebben veszik komolyan, te is ezt látod magad körül, ezért te sem érted.
2015. jún. 2. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!