Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha még van szabad szülői...

Ha még van szabad szülői igazolásom az évre akkor anyám miért nem engedi meg h felmenjek egy napra Pestre a Westendbe shoppingolni? Át se kellene szállnom sehol, ott rak le a vonat

Figyelt kérdés
2015. máj. 28. 14:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
57%
ha az igazolással arra célzod,hogy suli helyett mennél,akkor azért :-) az családi problémákra van az az igazolás,és spórolni kell vele,3 jár egy évbe úgy tudom. menj el szombaton :-)
2015. máj. 28. 14:45
 2/20 A kérdező kommentje:
Spóroltam is vele, szombaton mindig tömeg van :(
2015. máj. 28. 14:48
 3/20 anonim ***** válasza:
70%
hát most mész szombaton,aztán ha már mindjárt vége a sulinak le vagy osztályozva és már biztos,hogy nem kell másra az az igazolás,szerintem biztos mehetsz hétköznap is egyszer
2015. máj. 28. 14:50
 4/20 anonim válasza:
44%

Nehogy szombaton menj!

Én is mindig hétköznap megyek, ha muszáj (bár általában külföldről, vagy netről vásárolok), de most eltetettem a Zarában pár dolgot és visszamentem értük.

Azt a tömeget, ami volt az egész helyen... Soha többet. Alig lehetett haladni, folyton nekem jöttek, tele volt szerb, meg román bunkókkal az egész hely (a szegedi Árkádban volt).

Ezeket hozd fel anyukádnak:

-nagyobb a tömeg, könnyen kirabolhatnak

-nyugodtabban tudsz úgy vásárolni, hogy nem az orrod elől kapkodják el a dolgokat

-a próbafülkék előtt sem áll kilométeres sor

-ha kell, elmész orvoshoz, így a szülői igazolás is megmarad, de te is elmehetsz vásárolni

2015. máj. 28. 14:55
 5/20 anonim ***** válasza:
86%

Én nem engednélek el iskolaidőben vásárolgatni sehova se. Sőt, ha még nem is a vásárolgatásról lenne szó..

Ne haragudj, nem tudom, hogy hány éves vagy, gondolom idősebb (16-18 körül), de ülj az iskolapadba és majd ha vége az iskolának, akkor vedd a hátadra Pestet.

2015. máj. 28. 15:00
 6/20 anonim válasza:
28%

Ja és ne egyedül menj.

Ha barátnőkkel mész, úgy anyukád is könnyebben enged és sokkal jobb buli.

2015. máj. 28. 15:05
 7/20 anonim ***** válasza:
68%
Miért gondolod, hogy iskolaidőben shoppingolnod kellene? Tanulj, légy a suliban, ez a dolgod. Érdekes, én elég öntörvényű tini voltam, mégsem jutott eszembe ilyen hülyeség. Gondolkodj már el egy kicsit!
2015. máj. 28. 15:42
 8/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem kötelező elhasználni a szülői igazolásokat. Mennyi van a suliból? 2 hét? Menj utána!
2015. máj. 28. 16:35
 9/20 anonim ***** válasza:
55%
Azért nem, mert az iskolában a helyed! Menj nyáron vagy szombaton. Én is laza tini voltam, ha nagy ritkán lógtam, akkor is pl. autókiállításra mentem, de nem vásárolni, amit bármikor lehet. A szülői igazolás nem "szabadnap", hanem szükség esetére való.
2015. máj. 28. 16:38
 10/20 anonim ***** válasza:
41%

Elkapna a rendőr, és visszavinne a suliba. Ellenőrzik a lógósokat a rendőrök az ilyen helyeken. Csak így egy tankötelezett nem shoppingolhat iskolaidőben.

Gondolj bele, ha nem így lenne, tele lennének a plázák hétköznap délelőtt, a tanárok meg kártyázhatnának egész nap...

2015. máj. 28. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!