Ha még van szabad szülői igazolásom az évre akkor anyám miért nem engedi meg h felmenjek egy napra Pestre a Westendbe shoppingolni? Át se kellene szállnom sehol, ott rak le a vonat
Nehogy szombaton menj!
Én is mindig hétköznap megyek, ha muszáj (bár általában külföldről, vagy netről vásárolok), de most eltetettem a Zarában pár dolgot és visszamentem értük.
Azt a tömeget, ami volt az egész helyen... Soha többet. Alig lehetett haladni, folyton nekem jöttek, tele volt szerb, meg román bunkókkal az egész hely (a szegedi Árkádban volt).
Ezeket hozd fel anyukádnak:
-nagyobb a tömeg, könnyen kirabolhatnak
-nyugodtabban tudsz úgy vásárolni, hogy nem az orrod elől kapkodják el a dolgokat
-a próbafülkék előtt sem áll kilométeres sor
-ha kell, elmész orvoshoz, így a szülői igazolás is megmarad, de te is elmehetsz vásárolni
Én nem engednélek el iskolaidőben vásárolgatni sehova se. Sőt, ha még nem is a vásárolgatásról lenne szó..
Ne haragudj, nem tudom, hogy hány éves vagy, gondolom idősebb (16-18 körül), de ülj az iskolapadba és majd ha vége az iskolának, akkor vedd a hátadra Pestet.
Ja és ne egyedül menj.
Ha barátnőkkel mész, úgy anyukád is könnyebben enged és sokkal jobb buli.
Elkapna a rendőr, és visszavinne a suliba. Ellenőrzik a lógósokat a rendőrök az ilyen helyeken. Csak így egy tankötelezett nem shoppingolhat iskolaidőben.
Gondolj bele, ha nem így lenne, tele lennének a plázák hétköznap délelőtt, a tanárok meg kártyázhatnának egész nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!