Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 éves a fiam. Tényleg...

14 éves a fiam. Tényleg furcsa, ha a haverjainak megengedem, hogy tegezzenek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom, ha úgy köszönnek, hogy csókolom. Még a kisebb gyereknél elmegy, de kamaszoknál már idegesít. Most lehet beképzeltnek tűnök, 39 vagyok, de általában 30-nak néznek. Én olyan sose növök fel féle csajszi vagyok, szeretek poénkodni, fiam szerint néha olyan vagyok mint egy gyerek. :)
2015. máj. 28. 10:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fura, már általánosban majdnem az összes barátom szülei kérték, hogy tegezzem őket, és most is így van. Anyu is mindig mondja, hogy tegeződjenek, pedig idősebb nálad 4 évvel. :) 16/l
2015. máj. 29. 20:46
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A szüleim az összes barátomat első találkozáskor megkérik, hogy tegezzék őket, pedig ők lassan közelebb vannak az 50-hez, mint a 40-hez :D

Egyik haverom anyukája meg annyira laza, és annyira része a társaságnak már vagy 10 éve, hogy a társaság nagy része poénból "anyunak" nevezi néha :D

Nekem csak akkor furcsa egy szülőt tegezni, ha már nagyon sok éve magázom, egyébként egyáltalán nem rossz dolog. :)

2015. máj. 29. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!