Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek baj vagy furcsa...

Szerintetek baj vagy furcsa ha ilyen vagyok? (lent)

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és nem hordok se szoknyát se rózsaszín ruhákat se semmi ilyesmit..szeretek gördeszkázni, focizni,bmx-ezni és hokyzni..biciklit is szoktam szerelni..inkább fiú barátaim vannak de a lányokkal is jóban vagyok az osztályban csak van egy lány aki szerint ez nagyon gáz..
2014. jún. 5. 11:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
SZerintem nem. Leírtál engem szóról szóra, pedig már 30 éves vagyok. Soha életemben nem vettem fel rózsaszínt (hazudok, van egy pár ajándékba kapott rózsaszín zoknim :P), ill. csak fiúbarátaim voltak/vannak, a lányokkal mindig megszívtam. Feleség vagyok, anya, és boldog felnőtt nő :) Neked is ezt kívánom! :)
2014. jún. 5. 11:06
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Ez normális és még változhat, régen én sem vettem fel rózsaszín, lila és haspnló színű ruhákat, de semilyen nőieset sem, most már (27éves vagyok) nőiesen öltözködöm, simán felveszek rózsaszín ruhát is, és kedvenc színem a lila lett.
2014. jún. 5. 11:06
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) a lányoknak szerintem az is a bajuk a suliban hogy van egy helyes fiú az osztályban és ő legjobb barátom :)
2014. jún. 5. 11:17
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Én is pont ilyen voltam és vagyok a mai napig is, 26 vagyok és van egy másfél éves fiam is (megjegyzem, fiút is akartam, mert nagyon távol állnak tőlem a kislányos, csajos dolgok). NE érzed gáznak.
2014. jún. 5. 11:53
 5/11 anonim ***** válasza:
18%
Inkább Te legyél fiús lány létedre, minthogy egy fiú nőies.
2014. jún. 5. 11:54
 6/11 A kérdező kommentje:
igazatok van köszi :) de igazából nem is velem van gondjuk hanem mint említettem van a fiú meg a sportágak amiket űzök..foci,vívás,karate hoky, gördeszka,kosár és bmx(ezek csak azok a sportágak amiket rendszeresen csinálok)
2014. jún. 5. 12:09
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
Elhiheted,hogy nem te vagy az egyetlen ilyen lány. Rengeteg ilyen kérdést olvastam már itt ami ugyan arról szól,mint a tiéd. Nem mindenki szereti a rózaszínt meg a ruhákat. Én elég lányos lány vagyok,de a szoknyákat/ruhákat én se szeretem,de a focit igen. Nem értettem soha,hogy az ilyen kérdésékkel mi a célotok,vagy menőnek látod magad?! Nem értem. Amúgy nem..nem vagy furcsa és nem baj,hogy nem szereted a rózsaszínt és az se baj,hogy a 'leghelyesebb fiú az iskolában a te legjobb barátod' köszönjük :)
2014. jún. 5. 16:15
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ez egyáltalán nem gáz. :) Annak az egy csajszinak meg nehogy véletlenül is adj a véleményére! ;)
2014. jún. 5. 17:01
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi :) a véleményére pont nem adok..csak azt nem értem benne hogy én elkezdtem focizni a fiúkkal az osztályban rögtön ő is beiratkozott..
2014. jún. 5. 18:01
 10/11 anonim ***** válasza:
57%
Egyáltalán nem gáz, 13 évesen én is ilyen voltam. Azzal sincs baj, ha ilyen is maradsz, sok ismerősöm van ilyen, akikkel ugyanolyan jóban vagyok attól, hogy a bakancshoz nem farit, hanem szoknyát hordok és smineklni is elkezdtem. Nem ítélem el őket, miért tenném? Aki szerint ez gáz, az csak nem tudja elfogadni, hogy valaki elég bátor ahhoz, hogy ne álljon be a sorba. Nem vagy különleges, ezt nem sértésből mondom, de önmagad vagy. Ha jól érzed magad, nem kell semmin változtatnod :)
2014. jún. 5. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!