Kamaszok! Szülők! Szerintetek egészséges ha egy házaspár és a tizenéves kiskamasz gyerekük egy szobába alszanak?
NEM!
Ha a szülők szexelnek, az beteges fantáziát indít be a saját szüleiről...
Ha a szülők soha nem szexelnek, az pedig nagyon nem jó minta a kamasznak...
Szóval egyértelmű NEM!!!
Bónusz indok: és még a kiskamasz sem tudja nyugodtan "felfedezni" a saját testét ;)
Ha akkora szoba van, hogy elférnek benne hárman, akkor már le lehet választani valahogy egy ágynyi részt vastag függönnyel, tolóajtóval, gipszkartonnal, akárhogy.
Ilyesmire gondolok, hogy csak az ágy helye kicsit el van különítve: [link]
Máris nem egy légtérben alszanak.
Így szerintem oké.
De amúgy nem hinném hogy túl egészséges, a szülők mikor/hol szexelnek? A gyerek mikor/hol fedezi fel a saját testét? Egyáltalán, mikor/hol van a családban bárkinek magánélete?
Nincs azzal semmi gond még úgy 1-2 évig...
13./ hogy tudod feltételezni, hogy valaki gyerekek előtt csinálja???!!! vagy csak este lehet sexelni, más napszakban már nem is működik a szaporodás???!!!
"vagy csak este lehet sexelni"
Napközben az emberek nagy része dolgozik, a gyerek a suliból előbb ér haza mint a szülei, tehát gondolom a szülők nem sokat vannak otthon kettesben, egy szobás lakásban meg nem igazán lehet elvonulni.
am mindenki szülöi részt nézi holott a (nekem ) lényegesebb a fiu része lenne
a srác barátnője (és egyben szomszédja) vagyok
mielőtt valaki szólna mindketten 12 évesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!